Ontvangsten

Een prachtige locatie voor uw congres, receptie of (zakelijk) diner

Kasteel de Haar ligt op een steenworp afstand van Utrecht en is vanwege zijn centrale ligging in het groene hart goed bereikbaar. Zodra u bij de ingang de loopbrug over gaat, wordt u verrast door het schitterende landgoed waarop Kasteel de Haar gevestigd is. Een natuurrijke omgeving met een bijzondere flora en fauna met hierop het grootste kasteel van Nederland, dat gekenmerkt wordt door een gevoel van exclusiviteit en weelde. Een prachtige locatie voor uw congres, receptie of (zakelijke) borrel.

U kunt Kasteel de Haar voor- of na sluitingstijd huren voor uw bijeenkomst. Onze medewerkers van de afdeling Locatieverhuur werken graag met u samen om een mooi programma samen te stellen. Voor meer informatie en een aanbod op maat kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Locatieverhuur via 030 677 85 15 of via het contactformulier.

Een roemrijke geschiedenis
Levensgenieters Baron Thierry, kleinzoon van Etienne en Hélène, en zijn vrouw Barones Gabriëlle brachten glamour en stijl naar Kasteel de Haar. Aansprekende namen zoals Brigitte Bardot, Sophia Loren, Roger Moore, Joan Collins, Coco Chanel, Maria Callas en Michael Caine werden gefêteerd op het kasteel. De baron en barones lieten hun gasten genieten van de prachtige omgeving, culinaire hoogstandjes en de luxe die het kasteel te bieden had.

Via de bordestrap treden uw gasten de Main Hall van het kasteel binnen, waar de baron en barones al 3 generaties lang hun gasten verwelkomen. De Main Hall biedt een schitterend decor en is de grootste ruimte in het kasteel. Hier kunt u bijvoorbeeld met 150 gasten genieten van een sitting dinner, uiteraard behoort een walking dinner ook tot de mogelijkheden. Naast de Main Hall beschikt het kasteel over een eetzaal, balzaal en ridderzaal, waar u ook uw gasten kunt fêteren. Deze zalen zitten allemaal bij uw locatiehuur inbegrepen.

Uw evenement op Kasteel de Haar?
Aangezien het kasteel overdag in gebruik is als museum, is het kasteel alleen exclusief te huren in de avonduren (17.00 uur tot 00.00 uur). Het boeken van een bijeenkomst op het kasteel is inclusief locatiehuur, op- en afbouw en begeleidingsuren van onze professionele medewerkers en exclusief catering, meubilair, entertainment, decoratie en overige extra’s. U kunt geen losse ruimtes of zalen huren. Het kasteel en omliggende park en tuinen kunt u exclusief huren voor een bedrag van € 7.500 per avond (excl. BTW).Een rondleiding door het sprookjesachtige Kasteel de Haar mag voor uw gasten natuurlijk niet ontbreken. Indien gewenst kunnen wij uw gasten onder leiding van een gids meenemen door het kasteel. Per gids kunnen 30 gasten met de rondleiding mee.

Kasteel de Haar beschikt over een parkeerterrein met een capaciteit van 400 auto’s, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Meer informatie en reserveren

Voor meer informatie en een aanbod op maat neemt u contact op via 030 677 85 15 of via het contactformulier.
Bekijk ook eens de zakelijke mogelijkheden van onze horecapartner Koetshuis de Haar.

Adres en contact