Trouwen op Kasteel de Haar

Trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Daar waar jullie sprookje tot leven komt.

Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan! Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd.

Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties. Het is ook mogelijk om de gehele dag bij ons door te brengen. Niet alleen de datum wanneer jullie trouwen, maar ook de plek waar het jawoord wordt gegeven is erg belangrijk. Het is dan ook goed om te weten dat jullie huwelijk voltrokken kan worden op diverse locaties:

 

Sfeerimpressie

 

 

De Kapel

De eeuwenoude, sfeervolle Kapel – aan de voet van het kasteel – wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud. De glas-in-loodramen, de middeleeuwse heiligenbeelden en de kleurige beschilderingen zorgen voor een heel bijzondere sfeer. In de  Kapel  kunnen  130 gasten plaatsnemen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, van sfeervolle verlichting  tot  aan klassiek en passend meubilair.

 

 

Buitenhuwelijken

Hoe romantisch willen jullie het hebben? Trouwen in één van de mooiste kasteeltuinen van ons land! Het kan bij Kasteel de Haar en wel van begin mei tot en met eind augustus. Voor het  geven van het jawoord hebben we een aantal speciale locaties geselecteerd,  zoals  de sfeervolle oude boom of de romantische Rozentuin. Bij slecht weer bieden wij een alternatieve ceremonielocatie aan.

 

 

 

 

Het kasteel

Binnen de kasteelmuren is het een exclusieve belevenis op zich om elkaar het jawoord te geven. Onze prachtige intieme Bibliotheek biedt de mogelijkheid om met 40 personen te genieten van een onvergetelijke huwelijksceremonie. Hebben jullie je hart verloren aan een andere ruimte in het kasteel zoals de fabelachtige Balzaal of de imposante Main Hall? Geef het aan en wij bekijken de mogelijkheden.

 

 

 

 

Bruidsreportage

Een huwelijk is niet compleet zonder een stijlvolle bruidsreportage. En waar kan die nou mooier worden gemaakt dan op het landgoed van Kasteel de Haar? Het is daarom een uitgelezen mogelijkheid om een bruidsreportage te maken in onze romantische tuinen.

Speciale deals

Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar hebben twee speciale programma’s voor jullie uitgewerkt. Bekijk hier de uitgewerkte programma’s:
Best Wedding deal
Winter Wedding deal

REVIEWS

“Wij hebben enorm genoten, en niet als enige; ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, kapel en catering!”

– Floor & Willem –

Lees alle reviews

Proost, receptie, diner en feest
Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue bij het Tuynhuis of een uitbundige toost in de rozentuin? Of vier het groots met een vijfgangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis. Jullie wensen staan centraal. Wij verwijzen jullie graag door naar onze horecapartner Koetshuis de Haar.

Bereikbaarheid
Het kasteel is goed bereikbaar per auto en centraal gelegen in het land op een steenworp afstand van Utrecht, richting Amsterdam, met ruime parkeergelegenheid. Jullie huwelijksgasten kunnen gratis gebruiken maken van het parkeerterrein.

Contact & informatie
Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen en om betoverd te worden door de omgeving. Samen kunnen we alle wensen en mogelijkheden doorspreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen met Sandra Bouw voor het aanvragen van extra informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 030-6778529 of via het contactformulier.

Het trouwteam van Kasteel de Haar: Timothy van Veen, Sandra Bouw & Kim Klopper


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de tarieven

Impressie van ‘jullie mooiste dag bij Kasteel de Haar’
Bekijk onze brochure voor meer informatie

 

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact