Goed, professioneel en hartelijk
En dan ben je verloofd en was de keuze snel gemaakt; we willen trouwen in een kasteel. Dan zie je Kasteel de Haar, prachtige foto's, maar ja de prijs.... Eerst durfden we niet langs te gaan, want kasteel de Haar, dat zal wel duur zijn. Maar de prijs viel ons echt reuze mee. Je kunt altijd bellen of mailen voor een prijsindicatie. We hebben ervoor gekozen om de ceremonie, fotoshoot, bruidstaart en receptie op kasteel de Haar te doen.

23 augustus 2016 was onze dag. We gingen trouwen in de Romeinse tuin. Het kasteel achter ons en de gasten konden we allemaal zien. Ik voelde me echt een prinses op een heus kasteel. Het is echt een droomlocatie en het lijkt wel een sprookje, het lijkt het niet alleen, het was het ook. Wat hebben wij een prachtige dag beleefd op Kasteel de Haar.

De communicatie met Timothy en Sandra was goed, professioneel en hartelijk. Je krijgt snel reactie en ze denken echt met je mee. Ze hebben het erg druk, maar dit merk je echt niet aan ze. Als je ze toevallig tegenkomt of een afspraak met ze hebt, nemen ze alle tijd voor je. Je wordt echt behandeld als mens en niet als nummertje. De communicatie was fijn en warm. Een week na de bruiloft kregen we van Kasteel de Haar een kaart met een leuk boekje, erg attent. Dat was echt de kers op de taart. 

Al met al echt een topdag beleefd, een sprookje, ons sprookje. Ik zou het iedereen willen aanraden als je bij een kasteel wilt trouwen. Prachtige locatie en liefdevol personeel.

Matko & Bianca | Augustus 2016


This is my treasure
We had an amazing time at your castle, your castle and colleagues are so nice. My friends and my family were also happy. Thank you for your a lot of kindness! I think everything was fine on the wedding party, for which we thank you. This is my treasure and I'll treasure this for the rest of my life. I love Castle de Haar ♡

Shohko Sato | Augustus 2016


Wat een plaatje!
Op 12 mei 2016 zijn wij getrouwd in de rozentuin van Kasteel de Haar. We hebben een fantastische dag gehad op een prachtige locatie met super mooi weer. Het was echt een sprookje! Bij de bezichtiging waren wij allebei meteen verliefd op deze locatie. Wat een plaatje! De communicatie vooraf was prettig en op de dag zelf was ook alles top geregeld. We vonden het wel jammer dat er binnen geen trouwfoto's gemaakt mogen worden als je buiten trouwt.

Maar buiten zijn ook genoeg mooie plekken aanwezig. Er kan buiten gewoon gebruikt gemaakt worden van een microfoon en muziek. Ook was het geen enkel probleem dat wij een groot aantal gasten hadden. Kortom; trouwen bij Kasteel de Haar is echt een aanrader voor een sprookjeshuwelijk!

Coriene & Uzeir | mei 2016Fijn contact
'Op 25 september 2015 zijn wij getrouwd in de kapel op Kasteel de Haar. Wij hebben enorm van deze dag genoten! Het kasteel, de kapel en de tuin hebben er voor gezorgd dat het plaatje compleet was! Wij willen jullie bedanken voor het fijne contact en de goede zorgen in de aanloop naar de trouwdag als ook op de dag zelf'

Sanne & Dave | september 2015


Goede zorgen 
‘Hierbij willen Willem en ik jullie nog hartelijk bedanken voor de enorm goede zorgen van de afgelopen maanden. Wij hebben op vrijdag 15-05-15 enorm genoten. En niet als enige: ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, kapel en catering. Dus deze complimenten zijn ook voor jullie. Wij wensen jullie veel plezier met het begeleiden van andere bruiloften!’

Floor & Willem | mei 2015


Zeer professioneel
‘Begin juli trouwden wij onder de grote Kastanjeboom bij Kasteel de Haar. Een prachtige buitenlocatie met het kasteel als fantastische ‘accessoire’ op de achtergrond. Vanaf het begin zijn wij zeer professioneel en hartelijk geholpen door het personeel van het kasteel. Alle benodigde faciliteiten (katheder, stoelen, geluidsinstallatie, bewegwijzering etc) wordt door hen geregeld en klaargezet, wij konden geheel naar eigen wens beslissen waar en hoe we dat wilden. En mocht het onverhoopt slecht weer worden, zijn er alternatieve binnenlocaties beschikbaar.

Naast de mooie locatie voor de ceremonie, biedt de Kasteeltuin veel verschillende en romantische plekken voor de fotoshoot. Wij vonden het erg prettig dat we met de andere organisatie op het terrein, Koetshuis de Haar, alle cateringzaken konden regelen. Het zijn dan wel twee aparte organisaties, maar de samenwerking verliep prima en daardoor is het mogelijk je bruiloft van begin tot eind op deze prachtige plek te vieren. Heel ontspannen. Echt een aanrader!’

Elgar & Rianne | juli 2015


Een perfecte dag
'Wij zijn getrouwd onder de grote kastanjeboom met uitzicht op het prachtige kasteel. Na vele locaties te hebben bekeken, waren we meteen verliefd op deze prachtige plek. Dit bleek dan ook een heel goede keus te zijn geweest, waarbij alles op de dag perfect is verlopen. Van de voorbereiding en aankleding tot de zorg rondom de ceremonie en de bejegening, alles was tot in de puntjes goed geregeld.

Er werd ook actief meegedacht over het tot uitvoering brengen van creatieve ideeën, als ook over alternatieve scenario's mocht het toch regenen. Er werd ook goed in de gaten gehouden of alles goed en op tijd verliep (inclusief het waarborgen van de privacy in een publieke omgeving). Het was dan ook geen probleem dat we met onze bruidsauto op het terrein konden en dat de ceremonie naar onze wensen kon worden aangekleed.

We hebben de communicatie met het Kasteel, en in het bijzonder met onze "wedding planner" Timothy, als zeer goed ervaren. Al met al had de dag niet beter kunnen verlopen. We hebben wij de dag zelfs als verrassend ontspannen en feestelijk ervaren en zijn hiervoor kasteel de Haar erg dankbaar'

Kyra & Alper | september 2015 | foto: Jasmine Wolf


Een prachtige dag
'Wij hebben de verschillende trouwlocaties bekeken bij Kasteel de Haar. Alle locaties zijn prachtig, maar wij waren er meteen over uit dat wij buiten in de rozentuin wilde trouwen met het kasteel op de achtergrond. Wij trouwden in de zomer en alle bloemen stonden mooi in de bloei. Het was een prachtige dag. Mede dankzij het personeel van Kasteel de Haar hebben wij de mooiste dag van ons leven ervaren.

Alles was tot in de puntjes verzorgd, onze gasten werden verwelkomd, voor alle vragen konden de ceremoniemeesters bij Timothy terecht en hij zorgde ervoor dat alles stond in de opstelling zoals wij dat van te voren besproken hadden. Wij konden het invullen en aankleden zoals wij dat zelf wilde. We hebben fijne gesprekken vooraf gehad met Timothy en wij waren erg blij dat hij ook op de dag zelf aanwezig kon zijn. De gasten waren ook erg onder de inruk van de trouwlocatie, daar wordt nog steeds over gesproken. Bedankt voor alle goede zorgen'

Sushma & Steve | augustus 2015 | foto: Patrick Ouwerkerk