Kasteel de Haar heeft de afgelopen jaren een constante groei gezien van het aantal bezoekers in het kasteel, de tuinen, maar ook online op de website. Dit laatste onderdeel was drastisch toe aan vernieuwing, om zo mee te kunnen in de wereld vol snelle technologische ontwikkelingen. Met trots presenteren wij dan ook de compleet vernieuwde website!

Look & Feel
De vernieuwde website moet de ‘look & feel’ van het kasteel overbrengen op de online bezoeker. Door gebruik te maken van grote beelden en het toevoegen van een duidelijke en eenvoudige navigatiestructuur moet het voor de online bezoeker duidelijk zijn wat Kasteel de Haar is en hoe een dag op het kasteel en in het park eruit ziet. Uiteraard wordt al deze informatie responsive getoond; de website past zich hiermee constant aan, ongeacht het medium waarmee u de website bezoekt.

De nieuwe indeling
Door middel van de nieuwe manier van navigeren willen we u kennis laten maken met wat het kasteel en het park te bieden heeft. Hieronder vindt u een korte samenvatting welke informatie u onder de verschillende kopjes kunt verwachten.

Plan uw bezoek
Onder ‘Plan uw bezoek’ vindt u alle praktische informatie bij uw bezoek aan Kasteel de Haar, de actuele activiteiten, de mogelijkheden voor groepsbezoeken en kunt u alvast online uw ticket aanschaffen.

Ontdek De Haar
Via het kopje ‘Ontdek De Haar’ laten we u kennis maken met de historie, de familie, de gebouwen en het park van Kasteel de Haar.

Locatieverhuur
‘Locatieverhuur’ biedt alle informatie voor bruidsparen en (zakelijke) opdrachtgevers die het kasteel willen huren voor een huwelijksceremonie of ontvangst.

Over De Haar
Onder ‘Over De Haar’ vindt u de laatste ontwikkelingen op De Haar, persberichten en contactgegevens voor de pers, meer informatie over (foto)opnames, de stichting en hoe u Kasteel de Haar (financieel) kunt steunen.

Verdere ontwikkelingen
Bij de lancering van de website is alleen de meest belangrijke en recente informatie gepubliceerd. De doorontwikkeling van de nieuwe site zal constant doorgaan, houdt de website dus in de gaten!

Vragen en opmerkingen
Heeft u naar aanleiding van de nieuwe website vragen en opmerkingen? Dan kunt u deze mailen naar marketing@kasteeldehaar.nl.

Realisatie
INTK (design en realisatie).