Mooi nieuws voor iedereen die met het openbaar vervoer naar Kasteel de Haar wil: vanaf 2 juli 2016 rijdt de kasteelbus met lijn 111 tot en met 21 augustus dagelijks naar het grootste meest luxueuze kasteel van Nederland. U-OV breidt de dienstregeling van lijn 111 Vleuten-Kasteel de Haar uit.

De kasteelbus startte een half jaar geleden op woensdagen, zaterdagen, zondagen en in de schoolvakanties. Ruim 3000 mensen maakten tot nu toe gebruik van lijn 111 naar Kasteel de Haar. Met een dagelijkse dienstregeling wordt de capaciteit vergroot en is De Haar nog beter bereikbaar voor bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer. 

Ook in de zomermaanden zijn er verschillende activiteiten op Kasteel de Haar. De 'Deftig dutten: slaapkamertour' is verlengd tot en met 4 september. De slaapkamertour onthult amusante anekdotes over het verblijf van de baron en de barones en hun gasten uit de internationale jetset.

Ontdek deze zomer zélf de mooiste plekken van het kasteel. Loop op eigen gelegenheid alle feestzalen in en uit, wat vroeger exclusief was voorbehouden aan de baron en zijn gasten uit de internationale jetset. Ook leent de zomervakantie zich voor een mooie wandeling door de stijltuinen van De Haar of het landschapspark. Geniet van uw zelf meegebrachte picknick op de picknickweide of neem plaats op het terras van het Koetshuis of het Tuynhuis.