De Haar zoekt het perfecte plaatje

in de voorjaarsvakantie

Een spannende fotowedstrijd vol opdrachten, waarbij je kans maakt op een echte Polaroid camera!

Kasteel de Haar is op zoek naar hét perfecte plaatje en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Er zijn al veel fotografen die het hebben geprobeerd; het maken van de perfecte foto van het kasteel, het omringende park of de kasteeltuinen, maar helaas is het perfecte plaatje nog niet gevonden. Tijd voor een frisse blik en wie kun je dan beter vragen dan kinderen? Daarom nodigt Kasteel de Haar kinderen tussen de 4 en 10 jaar uit om hun creativiteit los te laten, tijdens een spannende speurtocht en fotowedstrijd! De junior fotograaf met de winnende foto krijgt een echte Polaroid Camera voor nog meer fotoplezier. Daarnaast krijgt hij of zij de titel ‘junior fotograaf van De Haar’ en worden zijn of haar foto’s gedeeld op de social media pagina’s van het kasteel. Help je ons het perfecte plaatje te bemachtigen in de voorjaarsvakantie? Kom dan van 17 februari t/m 4 maart 2018 naar De Haar!

Speurtocht door kasteelpark- en tuinen

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de spannende speurtocht, waarbij je verschillende fotografie opdrachten krijgt. Loop met je camera door het fotogenieke park van De Haar en fotografeer er op los! Je komt, dankzij de speurtocht langs de mooiste plekjes van het kasteelpark, waar verschillende opdrachten op je wachten. Er wordt gevraagd foto’s te maken, raadsels op te lossen en fotopunten op te zoeken. Je leert een heleboel over het maken van foto’s, zodat je als een echte kinderfotograaf aan de slag kan. Wat is kikker- en vogelperspectief, hoe maak je een foto in de Gulden Snede en hoe krijg je de mooiste selfie? Kom er achter in de voorjaarsvakantie!

Fotowedstrijd het perfecte plaatje

Als alle opdrachten voltooid zijn en je veel geleerd hebt over het maken van foto’s is het tijd voor de belangrijkste fotografie-opdracht, namelijk het maken van een foto van het kasteel! Wie hét perfecte plaatje van het kasteel weet te maken wint de fotowedstrijd! Wie wint mag zichzelf ‘junior fotograaf van Kasteel de Haar’ noemen én krijgt een Polaroid camera! Daarnaast wordt het perfecte plaatje getoond op de social mediapagina’s van het kasteel.

Klik hier voor bezoekersinformatie & voorwaarden

 

Prijzen het perfecte plaatje
Volwassene € 16,00
Kind 4/12 jaar € 12,50
Kind <4 jaar Gratis
Museum kaart volwassenen Gratis
Museum kaart jongeren € 2,50

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons