• Wanneer 13 november 2016 t/m 08 januari 2017 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Vier de feestdagen dit jaar op Kasteel de Haar en laat je betoveren door de magie van het grootste kasteel van Nederland. Het warmste (binnen)seizoen van het jaar wordt ingeluid met een bezoek van Sinterklaas op zondag 13 november. Samen met de pieten bezoeken kinderen de mooiste slaapkamers van het kasteel en gaan zij ook bij Sint op bezoek in de Kapel. 

Voor wie graag al vroeg van de kerstsfeer wil proeven is er de Country & Christmas Fair. Vijf dagen lang tonen ruim 200 standhouders hun mooiste en lekkerste producten voor het komende winterseizoen. Tijdens de fair, die van 23 t/m 27 november gehouden wordt, geniet je van een unieke sfeer in de tuinen van Kasteel de Haar.

Verdiep je in het roemrijke verleden van De Haar en neem een kijkje bij de ruim twintig unieke ontwerptekeningen van meesterarchitect Cuypers, die nog t/m 30 november zijn tentoongesteld tijdens 'Interieur & Lifestyle op De Haar'. Voor het eerst is zowel het ontwerp als de uitvoering naast elkaar te bewonderen op De Haar. Ook is het levensgrote Aziatische kleed speciaal voor deze tentoonstelling op originele wijze teruggelegd in de Main Hall. 

In de kerstvakantie (25 december t/m 8 januari) ga je op een spannende ontdekkingsreis kriskras door Kasteel de Haar vol wonderlijke figuren. Kraak de geheime code tijdens de rondleiding en ontrafel het geheime kerstrecept. Laat je betoveren door de magie van Kerst tijdens ‘Kerst op De Haar’, hét uitje van het jaar!

Geef tenslotte de Kerstdagen een culinaire invulling en geniet van een heerlijke Kerstbrunch bij Koetshuis de Haar!