Vandaag geopend van 11:00 - 17:00 uur / Open today 11:00h - 17:00h

Bezoekersrecord na drukste jaar ooit voor Kasteel de Haar

[2016] Kasteel de Haar Utrecht heeft in 2016 het hoogste aantal kasteelbezoekers getrokken in de geschiedenis van het kasteel

Kasteel de Haar Utrecht heeft in 2016 het hoogste aantal kasteelbezoekers getrokken in de geschiedenis van het kasteel. Een verklaring voor de stijging zijn de twee succesvolle tentoonstellingen ‘De mooiste plekken zelf ontdekken’ en ‘Interieur & Lifestyle op De Haar’. Ook de slaapkamerrondleidingen en Kerst op De Haar trokken veel bezoekers naar De Haar.

Hierdoor is in 2016 het totaal aantal kasteelbezoekers wederom boven de magische grens van 100.000 gekomen. In totaal brachten bijna 125.000 mensen het afgelopen jaar een bezoek aan Kasteel de Haar. Het record uit 2015 is daarmee verbroken. Daarnaast kwamen veel bezoekers naar drie succesvolle evenementen. Ook vierden velen een huwelijk, jubileum- of zakelijke ontvangst bij De Haar. Daarmee komt het totaal aantal bezoekers van Kasteel de Haar in 2016 op bijna 262.000.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons