Vandaag geopend van 11:00 - 17:00 uur / Open today 11:00h - 17:00h

Exclusieve openstelling eeuwenoude kapel

[1 feb t/m 23 april 2017] Voor het eerst sinds de grote restauratie van De Haar aan het begin van deze eeuw, opent de kapel van Kasteel de Haar zijn deuren voor het publiek.

Aan de voet van het kasteel ligt de bijbehorende, eeuwenoude kapel als een laatste tastbare herinnering aan het oude dorpje Haarzuilens. De sfeervolle kapel wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud. De glas-in- loodramen, de middeleeuwse heiligenbeelden en de kleurige beschilderingen zorgen voor een heel bijzondere sfeer. Van het bestaan van deze kapel wordt voor het eerst rond 1420 melding gemaakt.

Tegenwoordig wordt de kapel alleen gebruikt als besloten trouwlocatie of voor speciale evenementen. Van 1 februari tot 23 april krijgt het publiek de unieke kans om dit monument te bezoeken en de bijzondere verhalen te ontdekken. De kapel is alleen te bezoeken in combinatie met het kasteel en het park.

Exclusieve openstelling kapel

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons