Vandaag geopend van 11:00 - 17:00 uur / Open today 11:00h - 17:00h

Groene Weelde in de zomervakantie

Een feest van groene rijkdom op Kasteel de Haar!

Bezoek de buitengalerij en het balkon op de 2e verdieping voor spectaculaire vergezichten, tijdens een VIP-rondleiding en neem een kijkje in de -voor het eerst opengestelde- bloemenkelder. Bekijk prachtige kunstwerken van Denise Collignon in de Main Hall en Balzaal en geniet van de geuren en kleuren van verse bloemen en planten in het kasteel. Loop daarna een rondje door de stijlvolle tuinen en het uitgestrekte park met de nieuwe parkplattegrond. In de zomer komt het park echt tot leven, dus ga op ontdekkingsreis over kronkelende paden en romantische bruggetjes en geniet van de natuur!

Meer over Groene Weelde

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons