Passie voor oude zaken

Michel Brouwer (trouwchauffeur én gids bij Kasteel de Haar) over zijn liefde voor Kasteel de Haar en Rolls-Royce

“Kasteel de Haar is voor mij een heel bijzondere plek. Hier komen mijn twee grootste passies samen: mijn passie voor het kasteel en haar verleden én mijn liefde voor oldtimers.
Over het algemeen zou je kunnen stellen dat ik een voorliefde heb voor oude zaken. Dingen waaraan een geschiedenis vast zit, waar je steeds iets nieuws aan kunt ontdekken en die tot de verbeelding spreken. Ik raak er niet snel over uitgepraat…

Hearst Castle
Het begon allemaal jaren geleden, toen ik tijdens een vakantie in Amerika een bezoek bracht aan Hearst Castle. Ik was enorm onder de indruk van de overweldigende weelde en luxe van dit kasteel. Tot mijn verbazing kwam ik er later achter dat een soortgelijk kasteel bij wijze van spreken in mijn eigen achtertuin bleek te staan! Mijn interesse voor Kasteel de Haar was gewekt.

Beter wordt het gewoon niet
Tegenwoordig vervoer ik als trouwautopartner van Koetshuis de Haar altijd graag bruidsparen die trouwen op Kasteel de Haar. Deze locatie draagt zoveel bij aan hun ultieme trouwdag!
Kun je je voorstellen gereden te worden in een unieke, oude Rolls-Royce en vervolgens te trouwen op dit eveneens unieke kasteel? Wat mij betreft kán het niet veel beter…

Gids op Kasteel de Haar
Ik vertel mensen graag over de historie van de wagen, maar óók over die van Kasteel de Haar. Ik ben namelijk het hele jaar door gids op het kasteel en dat doe ik met heel veel plezier! Dus breng je eens een bezoek aan het kasteel, dan kun je me zomaar treffen in één van de zalen.

Beelden zeggen meer dan woorden
Hieronder heb ik wat visuele parallellen getrokken tussen het kasteel en de Rolls-Royce. Waarom? Gewoon omdat foto’s kijken leuker is dan lettertjes lezen. Beelden zeggen zo veel meer dan woorden. Ik hoop hiermee mijn passie voor zowel Kasteel de Haar als de Rolls-Royce tot uitdrukking te brengen. Veel plezier met dit korte beeldverhaal. En heb je plannen om te trouwen in stijl? Je weet nu de perfecte locatie en dito wagen te vinden!”

Passie voor oude zaken

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons