Sporters klaar? Trainen maar!

[17 april 2017] 3e editie van unieke kasteelloop op 17 april 2017

Onlangs is de online inschrijving gestart van de derde editie van de kasteelloop ‘De Halve van De Haar’. De derde editie van één van de meest unieke hardloopevenementen van Nederland vindt plaats op maandag 17 april 2017, Tweede Paasdag, in Haarzuilens en omstreken. Wie zich nu inschrijft, profiteert van vroegboekkorting op het inschrijfgeld.

Afgelopen voorjaar klonk het startschot van de tweede editie ‘De Halve van De Haar’, waaraan zo’n 4.000 enthousiaste lopers meededen. Veruit de meeste lopers namen deel aan de halve marathon, waarvan het parcours langs de hoogtepunten van een uniek natuurgebied in hartje Nederland loopt. Ook bij de editie van 2017 worden er een halve marathon, een kwart marathon, een achtste marathon en diverse jeugdlopen georganiseerd.

 

Uniek hardloopevenement
De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt het prachtige Kasteel de Haar wat omringd wordt door een enorm park met schitterende stijltuinen. Zowel de start als de finish van het evenement vindt plaats in het kasteeldorp Haarzuilens. Het parcours voert verder door het pittoreske Haarzuilens, langs de Haarrijnse Plassen en door de oude dorpskern van Vleuten. Initiatiefnemer Sara Watson, kleindochter van baron van Zuylen van Nijevelt van de Haar, zal bij deze editie ook deelnemen aan de halve marathon.

 

Dit zeggen deelnemers over de kasteelloop:
‘Wat een mooie en goed georganiseerde loop hebben jullie ervan gemaakt! Alles TOP geregeld, mijn complimenten! Niet voor niets een PR gelopen! Tot volgend jaar zou ik zeggen.’

 

‘Het was zeer goed geregeld, alles! En een heerlijke ontspannen sfeertje overal. Leuk die fanfare ook door het dorp. Smaakvol en sprankelend aangekleed de hele plaats en omgeving.’

 

´Hartelijk dank voor het organiseren van het gezellige Halve van De Haar hardloopevenement. Het prachtige parcours, de gezellige ambiance op de Brink en in het runners kwartier en de goede organisatie hebben dit evenement tot een bijna onovertrefbaar niveau getild.’

 

Korting op inschrijving
Wie zich nu inschrijft, profiteert van een vroegboekkorting op het inschrijfgeld. De reguliere online inschrijving loopt t/m 2 april 2017 via www.dehalvevandehaar.nl. Er kunnen maximaal 5.000 lopers meedoen aan het sportevenement, OP = OP.

 

‘De Halve van De Haar’ is een gezamenlijk initiatief van:
Kermis Oranjevereniging Haarzuilens, Athletic Events, Stichting Kasteel de Haar en Vereniging Natuurmonumenten.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons