Bezoekersrecord na drukste jaar ooit

Kasteel de Haar Utrecht heeft in 2017 het hoogste aantal kasteelbezoekers in de geschiedenis van het kasteel ontvangen.

Kasteel de Haar Utrecht heeft in 2017 het hoogste aantal kasteelbezoekers in de geschiedenis van het kasteel ontvangen, onder andere door het succesvolle programma ‘Groene Weelde’ waarmee de restauratie van het park en de stijltuinen van De Haar werd bekroond en een groeiend aantal buitenlandse bezoekers dat De Haar inmiddels weet te vinden. Het kasteelbezoek groeide in 2017 met 12% ten opzichte van 2016. Het totaal aantal bezoekers (aan het park en het kasteel) zal dit jaar voor Kasteel de Haar uitkomen op 275.000. Deze groei zou bovendien niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van een toenemend aantal vrijwilligers. Op het moment zijn er bij De Haar 200 enthousiaste vrijwilligers werkzaam.

Opnieuw groeide het aantal kasteelbezoekers aanzienlijk. 140.000 Mensen namen het afgelopen jaar een kijkje in Kasteel de Haar, het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het record uit 2016 met 125.000 kasteelbezoekers is daarmee alweer verbroken. Zowel het kasteelpark als de jaarlijks terugkerende buitenevenementen Elfia, het Italië Evenement Smaak & Stijl en de Country & Christmas Fair trokken evenveel bezoekers als vorig jaar. Ook vierden velen een huwelijk, jubileum- of zakelijke ontvangst bij De Haar. Daarmee zal het totaal aantal bezoekers van Kasteel de Haar in 2017 op 275.000 uitkomen. In 2016 brachten 260.000 mensen een bezoek aan De Haar.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons