Vandaag geopend van 11:00 - 17:00 uur / Open today 11:00h - 17:00h

BLOG | Een kijkje achter de schermen tijdens het trouwseizoen (augustus)

Gastvrouw en ceremoniemeester Sandra Bouw vertelt over ‘de leukste baan die er is!’

Sandra rijdt elke dag met veel plezier vanuit Vleuten naar Kasteel de Haar om te genieten van haar werk als gastvrouw en ceremoniemeester. Ze vindt het geweldig om aanstaande bruidsparen die elkaar net ten huwelijk hebben gevraagd te ontvangen. Dagelijks vertelt ze verliefde stellen over alle mogelijkheden op Kasteel de Haar. Zoals ze zelf zegt:

‘Het meedenken, adviseren en het laten zien van onze prachtige ruimtes is het leukste dat er is!’

Op de vraag welke bruiloft het meest bijzonder was, antwoord Sandra: ‘dat is het huwelijk waar we 1,5 jaar bij betrokken zijn geweest. De dag was van minuut tot minuut gepland. Het was behoorlijk veel werk, maar het eindresultaat was prachtig! Een lekkere hightea in het Koetshuis, een fotosessie op het bordes en in de bloemrijke stijltuinen. Daarna de huwelijksceremonie in de Rozentuin met aansluitend een chique aperitief in de Balzaal en een overweldigend diner in de Main Hall van Kasteel de Haar’.

Soms maak je als gastvrouw ook grappige momenten mee. Sandra vertelt over een bruidspaar dat trouwde in de eeuwenoude kapel. Net op het moment dat de deuren openden en het paar naar binnen zou lopen, viel de bloem uit het haar van de bruid op de grond. De bruid stond verstijft. Gelukkig was Sandra in de buurt om de bloem zo goed mogelijk weer terug te stoppen in het mooie opgestoken haar.

‘Of het moment waarop we ontdekten dat de jurk en de schoenen van een bruid een beetje vies waren. Dus hup op mijn knieën aan de slag met wat sop en doekjes, totdat alles weer glom!’

Kortom: Als gastvrouw en ceremoniemeester bij De Haar ben je van alle markten thuis.

Met het einde van de zomer komt ook het einde aan deze reeks van trouwblogs. Hopelijk hebben jullie genoten van de verhalen en belevenissen van het trouwteam van De Haar!

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons