Medewerker Huishouding

12,5 uur per week – maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 10:00 uur

Kasteel de Haar zoekt een pro-actieve, enthousiaste en energieke Medewerker Huishouding die er veel voldoening uit haalt de publieksruimtes van Kasteel de Haar schoon te houden, zodat bezoekers er in volle glorie van kunnen genieten.

De medewerker Huishouding is belast met het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden aan de inventaris en de gebouwen van Kasteel de Haar. Een belangrijk onderdeel van de functie betreft het schoonhouden van de publieksruimtes, zoals entree, trappenhuizen, garderobe en toiletten.  

Functie eisen:

 • – aantoonbare werkervaring met het schoonhouden van (museaal) interieur;
 • – kennis van (de werking van) schoonmaakmiddelen en vaardigheid in het hanteren daarvan;
 • – een goede lichamelijke conditie;
 • – woonachtig in omgeving Vleuten/Haarzuilens/Utrecht;
 • – verder ben je enthousiast, vind je het leuk om in een team en om zelfstandig te werken, beheers je de Nederlandse taal, heb je een scherp oog voor       detail en een service gerichte instelling.

 • Wij bieden je een prachtige, uitdagende werkomgeving en een enthousiast team collega’s.
  Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie, kun je je sollicitatiebrief met CV richten aan mevr. L. Gijzenij – van Rooijen, Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens of per mail aan l.gijzenij@kasteeldehaar.nl.

  Voor meer informatie kunt u op maandag, dinsdag of donderdag tussen 10.00 en 10.30 uur contact opnemen met Linda Gijzenij, tel. 030-6778538 of kijk op www.kasteeldehaar.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet gewenst