Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven.

Om onze gasten in alle weelde te kunnen ontvangen,
moet alles er natuurlijk netjes en schoon uitzien! Daarom zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Huishouding

die ons gezellige team wil komen versterken!

9 uur per week
maandag & vrijdag  7.30 – 12.00 uur

Indien gewenst kan het dienstverband ook uitgebreid worden naar
3 ochtenden per week (13,5 uur) of 5 ochtenden per week van 07.30 tot 10.00 uur (12 uur).

De medewerker huishouding houdt zich vooral bezig met het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden aan de inventaris en de gebouwen van Kasteel de Haar. Een belangrijk onderdeel van de functie betreft het schoonhouden van de publieksruimtes in het kasteelmuseum, zoals de entree, trappenhuizen, garderobe, toiletten etc. We werken met een leuk en enthousiast team van in totaal 8 medewerkers, waarvan er dagelijks 3 collega’s aanwezig zijn. We drinken dagelijks om 10.00 uur gezellig koffie met de collega’s van de afdeling tuinen en met de huismeesters. Kunnen we binnenkort voor jou ook een kopje koffie inschenken?

Wat vragen wij van jou?

  • • Je hebt ervaring met het schoonhouden van (museaal) interieur, het schoonhouden van woningen, bedrijfsgebouwen of schoonmaakwerkzaamheden in een hotel zijn voor jou niet onbekend,
  • • je hebt kennis van (de werking van) schoonmaakmiddelen en vaardigheid in het hanteren daarvan,
  • • je hebt een goede lichamelijke conditie. In het kasteel moet er namelijk veel trap worden gelopen,
  • • je bent woonachtig in de nabije omgeving van Kasteel de Haar,
  • • verder ben je enthousiast, vind je het leuk om in een team en om zelfstandig te werken, beheers je de Nederlandse taal, heb je een scherp oog voor detail en een service gerichte instelling.


Kasteel de Haar biedt:
Een prachtige, uitdagende werkomgeving, een enthousiast team collega’s en een marktconform salaris.

Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie, kun je je sollicitatiebrief met CV voor 31 december 2021 richten aan mevr. L. Gijzenij – van Rooijen, Kasteellaan 1, 3455 RR, Haarzuilens of per mail aan l.gijzenij@kasteeldehaar.nl.

Voor meer informatie kunt u op maandag, dinsdag of donderdag tussen 10.00 en 10.30 uur contact opnemen met Linda Gijzenij, tel. 030-6778538 of kijk op www.kasteeldehaar.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet gewenst.