Stagiair(e) Marketing & Programmering

minimaal 24 uur per week

Dat Kasteel de Haar het grootste kasteel is van Nederland, dat wist je natuurlijk al! Wist jij ook dat we elk jaar meer dan 300.000 bezoekers een bijzondere dag bezorgen? Een dag vol beleving, met echte verhalen die tot verbeelding spreken, in een bijzondere en prikkelende omgeving. Daarom is stagelopen bij Kasteel de Haar niet zomaar een stage; jij maakt, samen met jouw team, het echte verschil.
Ben jij die marketing-goeroe in de dop en sta je de popelen om jouw ideeën met ons te delen? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken een creatieve geest, met een vlotte pen, die zijn marketing-skills wil inzetten én wil vergroten.

De reden waarom deze stage (n)iets voor jou is:

– Ja, want jij wordt blij van social media en alles wat daarbij komt kijken;
– Ja, want jij weet zelfs een saaie tekst leuk te maken;
– Ja, want jij bent die creatieve geest die graag uit de fles wil;
– Nee, want je jij maakt liever kopietjes en zet koffie;
– Nee, want al die trappen in zo’n kasteel zijn niet jouw cup of tea;
– Nee, want jij bent geen teamplayer en werkt liever solo.

Wat bieden wij?
Bij Kasteel de Haar bieden we je veel; zo kom je in een jong en dynamisch team waarbij er veel vakkennis is, die we maar al te graag overdragen. Ook qua werkplek ga je het in je carrière niet beter krijgen; de afdeling marketing werkt op de bovenste verdieping van een groots en meeslepend kasteel, met uitzicht over het fantastische park. Hard werkend wordt ook beloond, daarom bieden wij een stagevergoeding (die wel afhankelijk is van het aantal uren dat je per week werkt).

Wat zoeken wij?
Maar…. Wij vragen ook heel wat; een stage bij Kasteel de Haar is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Wij zoeken een HBO stagiair (liefst 4e jaars), die niet bang is om de mouwen uit de handen te steken. We houden van initiatief en hopen op iemand die bulkt van de creativiteit. Heb jij ervaring met WordPress, kennen Facebook en Google voor jou geen geheimen en kan je foutloos en creatief schrijven, dan heb je helemaal een streepje voor!

Interesse?
Na het lezen van deze vacature ben je natuurlijk meteen enthousiast geworden. We zien jouw motivatie leerdoelen (met CV) en jouw wensen ten aanzien van jouw leerdoelen graag verschijnen! Je kan deze mailen naar c.vanderschoot@kasteeldehaar.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.