Stagiair(e) Sales- en Eventmanagement 

Minimaal 24 uur per week

Een kasteel met 200 kamers midden in het Groene Hart, jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers en ruim 100 huwelijken en events, dat is Kasteel de Haar Utrecht! Wil jij ervaring op doen op het gebied van Sales en Eventmanagement bij een van de mooiste werkplekken van Nederland? Dat kan, want de afdeling Locatieverhuur is per augustus/september 2022 op zoek naar een Stagiair Sales- en Eventmanagement.

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve stagiair die onze Sales- en Eventmanager ondersteunt bij alle werkzaamheden horend binnen deze uitdagende evenementenfunctie. Met jouw gastvrije instelling, doorzettingsvermogen en commerciële drive zorg je ervoor dat bruidsparen hun sprookjeshuwelijk beleven op Kasteel de Haar en bedrijven terug kunnen kijken op geslaagde evenementen en bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie.

Je denkt mee in het voortraject met onze bruidsparen en opdrachtgevers, stelt passende offertes op, maakt draaiboeken en begeleidt de bruidsparen en opdrachtgevers op de dag zelf. Daarnaast help je mee met de organisatie van de evenementen die bij Kasteel de Haar plaatsvinden. Naast de ondersteunende werkzaamheden voor de Sales- en Eventmanager ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers. Je beschikt daarom over goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden. Je houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en ziet liever kansen dan beren op de weg!

Wat bieden wij?
– een veelzijdige stage met veel ruimte voor eigen ontwikkeling;
– eigen werkplek met een inspirerend uitzicht op ons landgoed en het kasteel;
– een fantastische stage binnen een jong en enthousiast team;
– professionele stagebegeleiding.

Wat zoeken wij?
– HBO opleiding met daarbij HBO denk- en werkniveau;
– flexibele werkhouding, geen 9 tot 5 mentaliteit, bereid om in de weekenden en avonduren te
werken;
– minimaal 18 jaar;
– hands-on mentaliteit;
– het betreft een meewerkstage van minimaal 24 uur per week;
– minimale stageperiode van 4 maanden.

Stageperiode:
Voor circa vier tot zes maanden, bij voorkeur vanaf augustus/september 2022.

Interesse?
Wij komen graag in contact met jou! Aarzel niet en mail je motivatiebrief met CV naar Sandra Froma-Bouw, s.froma@kasteeldehaar.nl. Vergeet je niet in je brief aan te geven wanneer je stage start, hoe lang je stage duurt en wat je leerdoelen zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.