Medewerker publieksservice op oproepbasis

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw, met haar uitbundige levensstijl, bezocht met regelmaat het kasteel. Van Coco Chanel tot Roger Moore, zij lieten hun sporen na in de luxueuze kamers van de meest weelderige plek die Utrecht rijk is.

Kasteel de Haar is op zoek naar een: Medewerker Publieksservice op oproepbasis voor in de weekenden en schoolvakanties.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoekers, zowel in het entreegebouw als in het kasteel. De ene dag zorg je voor de toegangscontrole, assisteer je bezoekers bij de ticketmachines en help je mee bij de informatiebalie. De andere dag help je mee in de kasteelwinkel of assisteer je de dagcoördinator kasteel. Tot slot kan je ingezet worden bij evenementen en andere activiteiten.

Wie ben je?
Naast je school/studie vind je het leuk om bij Kasteel de Haar wat bij te verdienen en veel te leren. Je zorgt er met enthousiasme en plezier voor dat alle bezoekers gastvrij worden ontvangen en kundig worden geholpen. Een open houding en proactieve behulpzaamheid gaan hier hand in hand met zeer goede communicatieve vaardigheden en representativiteit. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn van groot belang gezien de grote pieken en dalen van het toerisme. Als iemand die van aanpakken weet, functioneer je goed in teamverband.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een klein informeel team op een zeer bijzondere locatie, waar je veel kunt leren. Wij bieden het minimumloon + € 2,- .

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, weet je van aanpakken en lijkt het je fantastisch om in zo’n prachtige werkomgeving met leuke collega’s te werken?

Wij komen graag in contact met je! Aarzel niet en stuur een motivatiebrief met jouw persoonlijke gegevens en CV naar Martine Land, Hoofd Publiekszaken; m.land@kasteeldehaar.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.