Torendol_rondleiding

Junior marketeer

Minimaal 32 uur

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Wist jij dat we elk jaar meer dan 300.000 bezoekers een bijzonder dagje uit bezorgen? Een dag vol beleving, met echte verhalen die tot de verbeelding spreken, in een bijzondere en prikkelende omgeving. Omdat we nog meer mensen kennis willen laten maken met al het moois wat Kasteel de Haar te bieden heeft, zijn wij op zoek naar een Junior Marketeer.

Jij maakt met jouw inspanningen het verschil voor onze bezoekers. Heb je net je opleiding afgerond of ben je net gestart in de marketingbranche, vind je het leuk om alle facetten van het marketingvak te leren kennen, ben je creatief, heb je een vlotte pen, ben je leergierig en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als onderdeel van de afdeling Marketing & Programmering (2,5 fte) kom je in een enthousiast team waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling. Je valt onder de verantwoording van het Hoofd Marketing & Programmering.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Het uitvoeren van het de taken die voortkomen uit het marketingplan;
• Uitvoeren van de promotieplannen;
• Bijhouden en bijwerken van promotieoverzichten en invoeren van bezoekersgegevens;
• Begeleiden van fotoshoots;
• Begeleiden van drukwerkprocessen;
• Analyseren en optimaliseren van acties en promoties.

Wat bieden wij?

Bij Kasteel de Haar bieden we je veel. Je komt in een jong en dynamisch team waarbij er veel vakkennis aanwezig is die we maar al te graag met je delen. Ook qua werkplek ga je het in je carrière niet veel beter krijgen; de afdeling marketing werkt op de bovenste verdieping van een groots en indrukwekkend kasteel, met uitzicht over een fantastisch park. Het salaris bedraagt minimaal € 2283,71 bruto en maximaal € 2482,94 bruto per maand bij 40 uur per week.

 Maar…. wij vragen ook wat:

• Afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting;
• Flinke dosis leergierigheid en hands-on mentaliteit;
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal;
• Het talent en de drive om Kasteel de Haar verder op de kaart te zetten;
• Ervaring met Photoshop en WordPress is een pré.
• Een VOG-verklaring is onderdeel van de procedure

Reageren?

Na het lezen van deze vacature ben je natuurlijk meteen enthousiast geworden. We zien jouw motivatie (met CV) graag verschijnen! Stuur jouw sollicitatie voor 8 oktober naar Cindy van der Schoot , Hoofd Marketing & Programmering, emailadres: hrm@kasteeldehaar.nl.

Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij je graag naar www.kasteeldehaar.nl. Indien er vragen zijn over de vacature dan kun je hiervoor contact opnemen met Cindy van der Schoot via 030-6778515.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.