Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven.

Het team Publiekszaken opent 363 dagen per jaar de deuren van het kasteelmuseum en staat vervolgens klaar om onze gasten met alle egards te ontvangen. Haal jij er voldoening uit om als dagcoördinator ervoor te zorgen dat alles in het museum op rolletjes verloopt en zoek je een baan in een unieke werkomgeving waarbij geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Kasteel de Haar
is
namelijk per 1 juni 2022 op zoek naar een:
 

Dagcoördinator Kasteel

16 uur per week
Werkdagen: vrijdag en zaterdag 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Nadat je ’s morgens je collega’s bij de frontoffice goedemorgen hebt gewenst en de bijzonderheden
van de dag doorgenomen hebt, wandel je naar het kasteel. Wanneer je daar alle luiken geopend hebt, de lampjes aan hebt gedaan en in de zalen hebt gecontroleerd of alles netjes staat, is het tijd om de eerste vrijwilligers te verwelkomen met een kopje koffie. Als alle vrijwilligers van die dag er zijn, neem je met hen de dag door. Je vertelt over de groepen die jullie die dag mogen verwelkomen, welk onderhoud er gedurende de dag in het kasteel plaatsvindt en dat het belangrijk is om de spreeksleutel goed ingedrukt te houden als ze iets over de portofoon willen melden. Zodra alle vrijwilligers in de zalen en in de winkel staan, open jij met de grote sleutel de kasteeldeuren en verwelkom je de eerste gasten. We gaan van start! 

Kort samengevat je taken en verantwoordelijkheden

• Openen en sluiten van het kasteel.
• Z
orgen dat de openstelling van het museum gedurende de dag goed georganiseerd verloopt.
• B
egeleiden, coachen, informeren van en als aanspreekpunt fungeren voor de vrijwilligers.
• Optreden als ploegleider bij calamiteiten.
• Ondersteunen van collega’s bij diverse werkzaamheden.
• Assisteren bij het beantwoorden van telefoon en e-mail. 

Wie ben jij?
Een pro-actieve, representatieve en warme persoonlijkheid die goed overzicht kan houden, durft te handelen en die ervoor zorgt dat zowel de bezoekers als de vrijwilligers terug kunnen kijken op een geweldige en goed georganiseerde dag bij Kasteel de haar.  

Verder ben je:
• Klantvriendelijk en servicegericht. Werkervaring in een dienstverlenende sector is een pré; 
• een aanpakker met een hands-on mentaliteit die goed functioneert in teamverband; 
• in staat om samen te werken met zowel jongere als oudere mensen; 
• communicatief vaardig, zowel in Nederlands als Engels; 
• stressbestendig en heb je een groot probleemoplossend vermogen; 
• flexibel om in te vallen bij drukte, ziekte of vakanties van collega’s; 
• in goede fysieke conditie, want je zal vaak het hele kasteel van onder tot boven door lopen. 

 

Kasteel de Haar biedt:
Een uitdagende functie in een klein, informeel team op een zeer bijzondere locatie, waar je veel kunt leren. Het salaris is marktconform. 

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en lijkt het je fantastisch om in zo’n prachtige werkomgeving met leuke collega’s te werken? Dan drinken wij graag een kop koffie met je om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Wij komen graag in contact met je! Aarzel niet en stuur een motivatiebrief met jouw persoonlijke gegevens en CV voor 10 mei 2022 naar Ilse Pel (HR adviseur) hrm@kasteeldehaar.nl. 

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je graag naar www.kasteeldehaar.nl 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.