De ontsnapte dieren

Kan jij ons helpen de ontsnapte dieren te vinden?

Chatelet

DE DIEREN VAN DE BARON ZIJN ONTSNAPT…

 

Help ons zoeken! De dieren die baron Etienne gehuurd heeft, om indruk te maken op zijn gasten, moeten terug naar de eigenaar… maar deze zijn ontsnapt! Wij kunnen ze niet vinden, en dat niet alleen, we weten ook niet meer precies welke dieren baron Etienne heeft gehuurd. Volg de dierensporen in de tuin van Kasteel de Haar en vind de ontsnapte dieren terug.

Deze leuke, gevarieerde, speurtocht, voor slimmeriken tot 12 jaar, brengt je op plekken in het park die je nog niet eerder hebt gezien. Bovendien leren kinderen op deze manier een stukje van de rijke geschiedenis van Kasteel de Haar.

 

De speurtocht het ontsnapte dier is gratis verkrijgbaar bij aankoop van een parkkaartje of een kasteelkaartje.

Kasteel de Haar in Top 5 Mooiste kastelen van Nederland

Kasteel de Haar in Top 5 Mooiste kastelen van Nederland

Kasteel de Haar in de top 5 allermooiste kastelen van Nederland 17 maart 2022 Kasteel de Haar staat in de top 5 van de verkiezing “het allermooiste kasteel van Nederland”, dat heeft de ANWB onlangs bekend gemaakt. Daarmee is Kasteel de Haar één van de kanshebbers om...

Kasteel de Haar opent eenmalig privéverblijf

Kasteel de Haar opent eenmalig privéverblijf

Kasteel de Haar opent eenmalig het privéverblijf van de familie Van Zuylen van Nijevelt 3 februari 2022 Vanaf 18 februari opent Kasteel de Haar exclusief de deuren van het Châtelet. Normaal gesproken blijft het Châtelet gesloten voor publiek. Het Châtelet is het...

Is Kasteel de Haar het mooiste kasteel van Nederland?

Is Kasteel de Haar het mooiste kasteel van Nederland?

Is Kasteel de Haar het mooiste kasteel van Nederland? 21 januari 2022 Kasteel de Haar is een van de kanshebbers om de titel ‘allermooiste kasteel van Nederland’ in de wacht te slepen. In samenwerking met de Nederlandse Kastelenstichting en de Rijksdienst voor...