Puzzelen voor volwassenen

Kom lekker puzzelen in het park van Kasteel de Haar

Chatelet

Kom lekker puzzelen en wandelen in het kasteelpark

 

Het kasteel en het omliggende park is leuk voor jong en oud. Kom puzzelen in ons park. In een vrolijk geïllustreerde boekje ontdekt u, tijdens een wandeltocht van ongeveer 3 kilometer, alles over de geschiedenis en de bewoners van Kasteel de Haar. Waarom staat er eigenlijk een afgebroken zuil in de Rozentuin? Waarom heeft Kasteel de Haar een Haha en is het toeval dat er een oud Tennishuisje staat midden in het park?

Breng een bezoek aan het kasteel of het park en neem dit gratis puzzelboekje mee. Al puzzelend komt u nog meer te weten  over Kasteel de Haar.

De puzzeltocht is gratis bij aankoop van een parkkaartje of kasteelkaartje. 

Kasteel de Haar in Top 5 Mooiste kastelen van Nederland

Kasteel de Haar in Top 5 Mooiste kastelen van Nederland

Kasteel de Haar in de top 5 allermooiste kastelen van Nederland 17 maart 2022 Kasteel de Haar staat in de top 5 van de verkiezing “het allermooiste kasteel van Nederland”, dat heeft de ANWB onlangs bekend gemaakt. Daarmee is Kasteel de Haar één van de kanshebbers om...

Kasteel de Haar opent eenmalig privéverblijf

Kasteel de Haar opent eenmalig privéverblijf

Kasteel de Haar opent eenmalig het privéverblijf van de familie Van Zuylen van Nijevelt 3 februari 2022 Vanaf 18 februari opent Kasteel de Haar exclusief de deuren van het Châtelet. Normaal gesproken blijft het Châtelet gesloten voor publiek. Het Châtelet is het...

Is Kasteel de Haar het mooiste kasteel van Nederland?

Is Kasteel de Haar het mooiste kasteel van Nederland?

Is Kasteel de Haar het mooiste kasteel van Nederland? 21 januari 2022 Kasteel de Haar is een van de kanshebbers om de titel ‘allermooiste kasteel van Nederland’ in de wacht te slepen. In samenwerking met de Nederlandse Kastelenstichting en de Rijksdienst voor...