Ontdekkingstocht: Typisch Adel!

Lukt het jou om van adel te worden?

Wil jij weten hoe het is om van adel te zijn… en wil jij ook van adel worden? Tijdens de ontdekkingstocht “Typisch Adel!” in Kasteel de Haar leer je wat er allemaal bij komt kijken als je van adel wilt worden. Welke adellijke titels zijn er? Welke voorrechten heb je als je van adel bent? En hoe waren de etiquette tijdens grote feesten?

Je leert het allemaal tijdens de ontdekkingstocht “Typisch adel!”. Los opdrachten op, ontdek jouw eigen adellijke naam en ontwerp je eigen familiewapen. Ben jij de nieuwe hertog, baron of prins? Ontdek het zelf!

Als aanvulling op de tijdelijke tentoonstelling ‘Grootsch & Meeslepend – Adel op De Haar’ kunnen kinderen spelenderwijs interactieve opdrachten uitvoeren in het kasteel en hun creativiteit naar boven halen tijdens de ontdekkingstocht “typisch adel!”. De kinderactiviteit is een leuke mix van creativiteit en kennis.

De ontdekkingstocht “Typisch Adel!” is tot en met 7 juli 2023 gratis verkrijgbaar bij aankoop van een kasteelkaartje. De activiteit is voor kinderen vanaf 6 jaar.