Oh Nee! Het recept is gestolen!

2 december t/m 5 december 2022

Oproep aan alle speurpieten

Kasteel de Haar roept alle hulppieten op om mee te helpen speuren naar het “Gestolen Recept”. Keukenhulp Jean-Luc is er, na een akkefietje met chef-kok Pierre Amory, vandoor gegaan. Hij heeft voor hij vertrok het geheime recept van de Chester Cake verstopt. Deze cake is heel bijzonder en werd al gegeten door baron Etienne van Zuylen van Nijevelt. Een echte familietraditie, dus. Het is echt verschrikkelijk als het recept verloren gaat. Daarom doet de barones bij deze een oproep aan alle kinderen om te helpen zoeken.

Gelukkig zijn er wel aanwijzingen achtergelaten, waardoor het gestolen recept teruggevonden kan worden. De barones is zelf heel slecht in het vinden van aanwijzingen en in het oplossen van raadsels. Daarom doet de barones een oproep aan kinderen met oog voor detail en een goede speurneus. Helpen jullie het geheime recept te vinden? Barones van Zuylen van Nijevelt van de Haar is jullie eeuwig dankbaar als het lukt! Wie weet ontvang je na afloop wel een beloning.

Bezoekersinformatie
Van 2 december t/m 5 december 2022 is de speurtocht “het gestolen recept” gratis bij een kasteelbezoek. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten voor de speurtocht aan verbonden.

beleef meer