Italië evenement 2023

2 t/m 4 juni 2023

Het lekkerste Italiaanse zomerfeest van Nederland mag ook in 2023 niet ontbreken! Sole, vino, musica; op 2, 3 en 4 juni schijnt de zon, schenken we glazen en klinkt er muziek. U bent van harte welkom op onze bruisende marktpleinen en gezellige terrassen, bij de diverse proeverijen en foodtrucks. Wij brengen het allerlekkerste uit Italië rechtstreeks naar Nederland. Aan tafel!

Kom naar het grootste Italië Evenement van de Benelux! Struin door onze prachtige kasteeltuinen en kom genieten van heerlijke pasta’s, wijnen en delicatessen. Laat u inspireren door livemuziek, mode, decoratie, vakantiestreken en al het andere moois dat Italië te bieden heeft. Als echte Italië liefhebber mag u dit evenement zeker niet missen!

Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de website van het Italië Evenement. 

Het kasteel is tijdens het Italië Evenement ook geopend voor bezoekers. U kunt bij de hoofdingang van het kasteel een toeslagkaartje van 10 euro kopen. Hiermee kunt u rustig het kasteel bezoeken. 

Het Italië Evenement wordt georganiseerd door een externe partij, niet door Kasteel de Haar. Voor vragen over tickets en de organisatie kijk op de website van het Italië Evenement of stuur een mail naar info@yourticketprovider.nl.