Museumweek – Leen een Museumkaart

1 t/m 7 april 2023

Kom tijdens de Museumweek naar Kasteel de Haar met de Museumkaart van uw opa, buurvrouw, moeder of beste vriend. In deze week mag iedereen naar Kasteel de Haar komen, zonder dat de Museumkaart wordt gecontroleerd. Zo kunt u ervaren hoe het is om musea te bezoeken met een Museumkaart.

U kunt dus gratis komen genieten van het grootste kasteel van Nederland.

De spelregels van deze actie:

– Van zaterdag 1 t/m 7 vrijdag april krijgen de 1,4 miljoen kaarthouders de mogelijkheid voor eén keer hun kaart te kunnen delen met een ander. Een volwassene kan de kaart uitlenen aan een kind en andersom.
– Tijdens de Museumweek hoeven musea niet te controleren of de getoonde Museumkaart van de bezoeker zelf is.
– Mensen moeten de échte Museumkaart laten zien, geen kopie of foto van de kaart.
– Er mag per kaart één bezoeker naar binnen. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder, die op een ander moment kan komen. Samen naar binnen kan als de Museumkaarthouder zelf een kaart kan lenen.

Als u Kasteel de Haar met een Museumkaart wilt bezoeken, kun u uw plekje reserveren via onze ticketsite. U kiest dat voor de optie ‘Kasteelbezoek met Museumkaart’. Zo bent u zeker van een plek op uw gewenste tijdstip.