Italië evenement 2024

31 mei, 1 en 2 juni 2024

Het lekkerste Italiaanse zomerfeest van Nederland mag ook in 2024 niet ontbreken! Sole, vino, musica; op 31 mei en 1 en 2 juni schijnt de zon, schenken we glazen en klinkt er muziek. U bent van harte welkom op de bruisende marktpleinen en gezellige terrassen, bij de diverse proeverijen en foodtrucks. Het allerlekkerste uit Italië in het hart van Nederland!

Kom naar het grootste Italië Evenement van de Benelux! Struin door onze prachtige kasteeltuinen en kom genieten van heerlijke pasta’s, wijnen en delicatessen. Laat u inspireren door livemuziek, mode, decoratie, vakantiestreken en al het andere moois dat Italië te bieden heeft. Als echte Italië-liefhebber mag u dit evenement zeker niet missen!

Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de website van het Italië Evenement

Bezoek het kasteel, exclusief voor bezoekers Italië Evenement

Geniet niet alleen van de prachtige kasteeltuin van Kasteel de Haar, maar bewonder ook het kasteel zelf tijdens Italië Evenement. Stap even in het flamboyante leven van haar adellijke bewoners in de 20ste eeuw en vergaap u aan het extravagante interieur.
Exclusief voor bezoekers van Italië Evenement is het kasteel geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. U kunt ter plekke een entreeticket kopen tegen speciale voordelige toegangsprijzen (€ 10,00 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen, houders van Museumkaart- en Vriendenloterij VIP-kaart gratis).

 

Het Italië Evenement wordt georganiseerd door een externe partij, niet door Kasteel de Haar. Voor vragen over tickets en de organisatie kijk op de website van het Italië Evenement of stuur een mail naar info@yourticketprovider.nl.

Beleef meer