VAN BEESTENBOEL TOT BUITENPRET OP DE HAAR

Speurneuzen opgelet: tijdens de meivakantie (23 april t/m 6 mei 2018*) kun je bij Kasteel de Haar niet één, maar twee verschillende speurtochten volgen. Kies jouw favoriet of beleef ze allebei! Wil je zoeken naar verstopte dieren in de mooie kasteelkamers? Of ga je buiten de geheimen van het sprookjesachtige park ontdekken? Met een leuk zoekboekje op zak, ben je helemaal klaar voor het avontuur. Dwaal rustig rond en spot geheimzinnige griffioenen, gouden vogels, een spannend doolhof en… een vreemd kabouterdorp. Na afloop ligt er een leuke verrassing voor je klaar!

SPEURTOCHT BINNEN 

Hou jij van dieren? Van paarden, herten, kikkers, huisdieren, maar ook van fantasiedieren met een verhaal? En ben je dol op kastelen? Kom dan je dierenhart ophalen in het grootste kasteel van Nederland. Aan de hand van een eigen opdrachtenboekje en een looproute mag je zelfstandig rondneuzen in het kasteel. Al speurend kom je tijdens je bezoek van alles te weten over de dieren die het kasteel en de kasteeltuin rijk zijn!

SPEURTOCHT BUITEN 

In het park van Kasteel de Haar kunnen kinderen een spannende speurtocht volgen. De parkspeurtocht neemt je mee naar de mooiste plekken van het park! Ontdek alle leuke weetjes en bezoek de verschillende stijltuinen van het kasteel. Je leert van alles over het kasteel, het park en over de dieren.

Let op: Online tickets kopen voor deze activiteit? Kies in het bestel proces: Kinderactiviteit Meivakantie. Omdat we rekening moeten houden met een maximum aantal bezoekers op één moment, laten we u een keuze maken uit verschillende tijdstippen. De door u gekozen tijd betreft de tijd van binnenkomst. Daarna kunt u, zo lang u wilt, zelfstandig rondlopen door het kasteel en park.

Bezoekersinformatie
De kinderactiviteit ‘Van beestenboel tot buitenpret op De Haar’ wordt in de meivakantie (23 april t/m 6 mei 2018*) dagelijks georganiseerd

Prijzen ‘van beestenboel tot buitenpret op De Haar’ inclusief kasteel- en parkentree
Volwassene €16,00
Kind 4/12 jaar €12,50
Kind <4 jaar Gratis
Museum kaart jongere €2,50

* Koningsdag 27 april kasteel en park gesloten

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons