De geheime sprookjes van De Haar

Een familiebelevenis met ontdekken, verwonderen én een muzikale sprookjesshow!

Kasteel de Haar wordt omgetoverd tot een magisch sprookjeskasteel

De baron en barones nodigen speurneuzen en sprookjesfans van alle leeftijden uit om in de kerstvakantie het betoverende avontuur ‘De geheime sprookjes van De Haar’ mee te maken. Aan de hand van een spannende sprookjesspeurtocht kun je het kasteel op eigen gelegenheid verkennen. Onderweg ontdek je talloze boeiende weetjes die helpen om lang bewaarde raadsels van De Haar op te lossen. Het avontuur eindigt met een muzikaal en magisch spektakel in het winterkasteel. Drie bekende prinsessen uit de beroemde verhalen van de Gebr. Grimm én een knappe prins verrassen je hier met een bijzondere sprookjesvertelling. Een bonte verzameling aan fijne meezingliedjes, muzikaal vuurwerk en komische sprookjesverhalen die je niet snel zult vergeten! 

Geheime sprookjesavonden

Wie nog meer betovering wil, mag de Geheime sprookjesavonden niet missen! Op 28, 29 en 30 december vindt ‘De geheime sprookjes van De Haar’ ’s avonds plaats in een sfeervol verlicht park en kasteel. Dé ultieme beleving en een unieke kans om De Haar eens ’s avonds te bezoeken!

Bezoekersinformatie

Het programma ‘De geheime sprookjes van De Haar’ vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie van 25 december 2017 tot en met 7 januari 2018 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Er is ieder uur een voorstelling, ook op eerste en tweede kerstdag! Het programma is geschikt voor speurneuzen en sprookjesfans van alle leeftijden. Programmaduur (incl. kasteelbezoek, speurtocht, voorstelling): circa 2,5 uur. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is het noodzakelijk om vooraf online tickets te bestellen.

Prijzen geheime sprookjes
Volwassene € 16,00
Kind 4/12 jaar € 12,50
Kind <4 jaar Gratis
Museum kaart houders € 3,00
Prijzen geheime sprookjesavonden
Volwassene € 17,50
Kind 4/12 jaar € 15,00
Kind <4 jaar Gratis
Museum kaart houders € 5,00

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons