Deelnemers die instemmen met de deelnamevoorwaarden kunnen zich bovendien ook abonneren op de nieuwsbrief van Kasteel de Haar. Deelnemers kunnen zich te allen tijde weer voor deze nieuwsbrief afmelden via de link in de desbetreffende e-mail.

De deelname aan de winactie is gratis. Om aan de actie deel te nemen en kans te maken op een van de prijzen, moet de deelnemer een geldig e-mailadres invoeren.

Bovendien moet de persoon om te mogen meedoen en te kunnen winnen ten minste 18 jaar zijn en een vaste woon- en verblijfplaats in Nederland hebben.

Alle deelnemers met een code maken kans op een van de volgende prijzen:

  • 1e prijs Gratis bezoek aan Kasteel de Haar voor 6 personen
  • 2e prijs Warme chocolademelk en een taartje naar keuze voor 4 personen bij Koetshuis de Haar
  • 3e prijs Parkjaarkaart voor het hele gezin (4 personen)
  • De afbeelding moet worden ingezonden via Twitter, Instagram of Facebook of per mail via marketing@kasteeldehaar.nl (max. 3 MB).
  • Over de einduitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Deelnemer geeft bij het inzenden van de foto toestemming de foto te laten vertonen op de online kanalen van Kasteel de Haar
  • De winnaars worden op maandag 23 januari 2017 via social media of e-mail over de uitslag geïnformeerd.
  • Foto’s die per mail worden aangeleverd dienen maximaal 3 MB groot te zijn. Afwijkende groottes worden niet meegenomen in de beoordeling.


Disclaimer

De gegevens van de deelnemers worden uitsluitend gebruikt voor de nieuwsbrief en voor de winactie. Deelnemers kunnen zich op elk gewenst moment via de link in elke e-mail of via de website afmelden.


Algemeen

Kasteel de Haar behoudt zich het recht voor om campagnes op elk gewenst moment zonder opgave van reden te beëindigen en/of de meegedeelde regels, prijzen, looptijd en de algemene voorwaarden aan te passen.

Werknemers van Kasteel de Haar en de campagnepartners zijn van deelname uitgesloten.

Door deelname aan deze campagne verklaart de deelnemer dat hij/zij instemt met bovenstaande voorwaarden.

Op deze overeenkomst en de tenuitvoerlegging daarvan is het Nederlandse recht van toepassing.

Alle rechtsgeschillen worden door een door de organisatie gekozen rechter beslecht.