This is a H2 title

Here’s some intro text. Een bezoek aan Kasteel de Haar voert u terug naar de hoogtijdagen van het kasteel en haar bewoners en de enorme rijkdom waarin de internationale jetset aan het begin van de 20ste eeuw leefde. De Haar toont de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leefden met een schat aan kunst- en cultuurhistorie.

This is a H3 title

Paragraph text. Met de nieuwe Nederlandstalige audiotour hoeft u niets meer te missen van Kasteel de Haar. U ontdekt de mooiste ruimtes en zalen en hoort hierbij alles over de roemrijke geschiedenis van de voormalige bewoners van Kasteel de Haar.

This is a H4 title

More paragraph text. Het middeleeuwse huis De Haar werd in de loop van de veertiende eeuw gesticht op een hogergelegen stroomrug langs een dode arm van de Rijn, dit is een hare. Het wordt voor het eerst in 1391 vermeld. In de vijftiende eeuw kreeg Kasteel de Haar de grote, nog altijd bestaande, vijfhoekige plattegrond. Waarschijnlijk kreeg het deze vorm nadat het kasteel tijdens de twisten tussen de bisschop en de stad Utrecht in 1482 verwoest werd.
Het kasteel werd na deze verwoesting herbouwd, maar raakte uiteindelijk in de loop van de achttiende en negentiende eeuw geheel vervallen.

Image description

This is a H3 title

Paragraph text. Er zijn maar weinig kastelen in Nederland die zo voldoen aan het ideaalbeeld, dat men zich maakt van een Middeleeuwse burcht met torens en transen, met grachten, poorten en ophaalbruggen als Kasteel de Haar. Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een park met zwaar geboomte, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Het kasteel is goed bereikbaar per auto en centraal gelegen in het land op een steenworp afstand van Utrecht, richting Amsterdam, met ruime parkeergelegenheid.

"Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland en behoort tot de internationale top van historische buitenhuizen"


  • First list item
    • Sublist item
  • Third list item
  • Another one
  1. First list item
  2. Second item
  3. Third list item

LOCATIE PRIJS AANTAL OMSCHRIJVING
Kastanjeboom €1.250 30 Huwelijksceremonie (60 min)
Rozentuin €1.250 60 Huwelijksceremonie (60 min)
Bibliotheek €1.850 40 Huwelijksceremonie (60 min)
Balzaal Op aanvraag Huwelijksceremonie (60 min)