Reviews

Dit zeggen bruidsparen over hun sprookjeshuwelijk bij Kasteel de Haar

Een sprookje dat uitkwam!

Vrijdag 2 juni 2017 hebben wij ons ja-woord gegeven in de kapel van Kasteel de Haar.
Tevens hebben we de fotoshoot in het park gehouden en zijn we na afloop voor de receptie, diner en het feest naar het Koetshuis gegaan.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het park lag er prachtig bij en ook de kapel is een aanrader. Prachtige glas-in-lood ramen en onze 130 gasten hadden allemaal een plekje.
We hadden ons geen mooiere locatie voor onze bruiloft kunnen wensen. Een sprookje die uitkwam!
Onze gasten konden hun ogen niet geloven hoe mooi de locatie was en gaven complimenten dat alles zo goed geregeld was.
Sandra en Kim stonden altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden of om met ons nog een keer de locatie te bezichtigen. Ook op de dag zelf was Kim aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ontzettend fijne samenwerking.

Harry & Marleen | juni 2017

Fotograaf: Marina Kemp

De keuze om te trouwen op kasteel de Haar was voor ons vanzelfsprekend!
Regelmatig brengen we een bezoek aan het kasteel om gezellig te wandelen in de prachtige park rond het kasteel en zijn graag bij een aantal evenementen van de vele die het kasteel de Haar organiseert. Bij de open dag trouwlocatie werd onze geliefde keuze nog eens extra bevestigd door de mensen die hun diensten aanboden met heel veel passie en aandacht voor onze wensen. Er werd niet alleen naar onze wensen geluisterd, maar ook meegedacht in meer mogelijkheden en ideeën aangedragen die onze verwachtingen overtroffen. Uit dit alles kun je dan merken dat passie en de vele ervaring voor bruiloften tot een onvergetelijke dag brengt.

Na de mooie erehaag van onze familie en vrienden, die ons opwachten bij de grand cour waar wij met de Rolls-Royce arriveerde, vond onze ceremonie plaats in het kapel. Binnen in het kapel is de rijke historische geschiedenis van het kasteel de Haar voelbaar, door de prachtige neogotische stijl. Na de toast met bruidstaart in het Tuijnhuis, kregen onze familie en vrienden de gelegenheid het kasteel te bezoeken, om een onvergetelijke indruk van het interieur en zijn geschiedenis te krijgen. Terwijl iedereen zich vermaakte in het kasteel en de rozentuin, maakten wij intussen een prachtige bruidsreportage door een top fotografe. Na de bruidsreportage zijn we terug naar de tuijnhuis gegaan, waar we heerlijk met onze familie en vrienden zijn gaan barbecueën. De kinderen konden zich prima vermaken met een bal, want het hele park is na vijf uur alleen voor ons. Iedereen sprak van de mooiste bruiloft die ze ooit hebben meegemaakt en zullen dit nooit meer vergeten. Heel erg bedankt alle mensen van kasteel de Haar en Koetshuis de Haar.

Bianca en Christiaan | juni 2017

Fotograaf: Marina Kemp

Onze best day ever 

Al in oktober 2015 hadden we een afspraak met Sandra om ons te oriënteren op een bruiloft bij het Kasteel. Uiteindelijk de enige locatie waar we zijn gaan kijken. Dit moest onze trouwlocatie zijn! De contacten met Sandra en Kim verliepen goed. Een paar weken voor de bruiloft zijn de laatste dingen door gaan nemen. We bespraken dingen waar we zelf niet bij stil hadden gestaan maar gelukkig zij wel. Kim liet mooie voorbeelden zien hoe de stoelen onder de boom geplaatst zouden kunnen worden waardoor we een goede keuze konden maken. Zaterdag 27 mei 2017 was het eindelijk zo ver! Vanaf het moment dat we het park in reden naar de oude kastanjeboom was het werkelijk een sprookje! Onze daggasten stonden langs het pad bij de boom op ons te wachten en gelukkig was er schaduw want het bleek een tropisch warme dag te worden. Wij zaten zo dat we zowel de gasten en de ambtenaar als het kasteel konden zien. Wat een uitzicht. Als bruidspaar hebben wij de aanwezigheid van personeel van het Kasteel helemaal gemist en dat is een compliment. Alles was goed geregeld. De samenwerking met het Koetshuis was perfect, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Heel erg bedankt voor de goede zorgen op onze best day ever!

Marc & Saskia | Mei 2017

Vrijdag 13 mei 2016, onze dag!
Wij zijn deze dag getrouwd in de bibliotheek op de prachtige locatie ‘Kasteel de Haar’.

Bij een open top trouw locatie route, zijn wij bij Kasteel de Haar gaan kijken. Allebei waren wij gelijk verkocht, wat is het hier toch mooi!!
Het contact met Sandra en Timothy was super, niks was hun teveel of te gek. De dag zelf werden wij enthousiast ontvangen en kwamen Sandra en Timothy ons persoonlijk feliciteren.
Alle zorg werd ons uit handen genomen.

Wij zijn fantastisch geholpen en begeleid deze dag, maar ook de tijd naar deze dag toe. Jullie hebben er mede voor gezorgd, dat deze dag voor ons een onvergetelijke dag is geworden. Ook hebben wij alleen maar enthousiaste en positieve reacties gehad van onze familie en vrienden.

Onwijs bedankt hiervoor!!

Robert & Mariska | mei 2016

De perfecte dag
Ondanks de slechte weervoorspelling hebben wij op onze bruiloft heel veel geluk gehad. Wij kregen toch nog het perfecte weer zoals wij gehoopt hadden. Een mooie ceremonie buiten in de romantische Rozentuin in het zonnetje.

Vanaf de eerste ontmoeting met Timothy en Sandra hadden wij al een goed gevoel over deze locatie.
De periode vooraf met de gesprekken heeft ons de tijd en de plezier gegeven om ernaar toe te leven. Naast de fijne sfeer van de locatie hebben Timothy en Sandra alle zorgen van onder andere de geluidsinstallatie en de extra aansluiting voor de piano uit handen genomen. Alles ging volgens de planning.

Wij hebben vele positieve reacties gekregen van onze gasten over de mooie Rozentuin, de goede service en de lekkere hapjes bij het Koetshuis. Wij zijn enorm blij dat wij het besluit hebben genomen om onze dag bij Kasteel de Haar te vieren.

Dankjewel voor de goede organisatie. Mede door jullie inzet en gastvrijheid hebben wij een onvergetelijke dag gehad om nooit meer te vergeten. Wij kijken met veel plezier terug op onze mooie trouwdag! Wij komen zeker nog een keer een hapje bij jullie eten om te genieten van het prachtige uitzicht op het kasteel en om terug te kijken naar de mooie herinneringen.

Wingkit & Winyi | Augustus 2016

‘Onze droom kwam uit’
Onwijs bedankt Sandra, Timothy en andere medewerkers van Kasteel de Haar voor het mogelijk maken van onze onvergetelijke trouwdag op 26 augustus 2016! Wij wisten eigenlijk meteen dat we onze grote dag bij Kasteel de Haar wilden doen. We hebben geen andere locaties bekeken. We waren hier al zo vaak langsgefietst en weggedroomd bij het idee. Onze droom is uitgekomen; onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Het begon al ’s ochtends met foto’s maken in de Kasteeltuin op zoveel mooie verschillende plekken. Het is fijn dat Kasteel de Haar exclusiviteit biedt, zodat je echt het enige bruidspaar bent op de grote dag. We hebben voor de ceremonie gekozen voor de intimiteit van de bibliotheek met mooie akoestiek voor het pianospel. Vervolgens heerlijk geborreld met high tea bij het Tuinhuys. Het was prachtig weer. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ging zoals we het hadden voor besproken. Voor het feest zijn we naar een andere locatie gegaan die beter paste bij de sfeer die we daarvoor voor ogen hadden.

Bart & Sonja | Augustus 2016 | foto: MooiBelicht Fotografie

Goed, professioneel en hartelijk
En dan ben je verloofd en was de keuze snel gemaakt; we willen trouwen in een kasteel. Dan zie je Kasteel de Haar, prachtige foto’s, maar ja de prijs…. Eerst durfden we niet langs te gaan, want kasteel de Haar, dat zal wel duur zijn. Maar de prijs viel ons echt reuze mee. Je kunt altijd bellen of mailen voor een prijsindicatie. We hebben ervoor gekozen om de ceremonie, fotoshoot, bruidstaart en receptie op kasteel de Haar te doen.

23 augustus 2016 was onze dag. We gingen trouwen in de Romeinse tuin. Het kasteel achter ons en de gasten konden we allemaal zien. Ik voelde me echt een prinses op een heus kasteel. Het is echt een droomlocatie en het lijkt wel een sprookje, het lijkt het niet alleen, het was het ook. Wat hebben wij een prachtige dag beleefd op Kasteel de Haar.

De communicatie met Timothy en Sandra was goed, professioneel en hartelijk. Je krijgt snel reactie en ze denken echt met je mee. Ze hebben het erg druk, maar dit merk je echt niet aan ze. Als je ze toevallig tegenkomt of een afspraak met ze hebt, nemen ze alle tijd voor je. Je wordt echt behandeld als mens en niet als nummertje. De communicatie was fijn en warm. Een week na de bruiloft kregen we van Kasteel de Haar een kaart met een leuk boekje, erg attent. Dat was echt de kers op de taart.

Al met al echt een topdag beleefd, een sprookje, ons sprookje. Ik zou het iedereen willen aanraden als je bij een kasteel wilt trouwen. Prachtige locatie en liefdevol personeel.

Matko & Bianca | Augustus 2016

This is my treasure
We had an amazing time at your castle, your castle and colleagues are so nice. My friends and my family were also happy. Thank you for your a lot of kindness! I think everything was fine on the wedding party, for which we thank you. This is my treasure and I’ll treasure this for the rest of my life. I love Castle de Haar ♡

Shohko Sato | Augustus 2016

Wat een plaatje!
Op 12 mei 2016 zijn wij getrouwd in de rozentuin van Kasteel de Haar. We hebben een fantastische dag gehad op een prachtige locatie met super mooi weer. Het was echt een sprookje! Bij de bezichtiging waren wij allebei meteen verliefd op deze locatie. Wat een plaatje! De communicatie vooraf was prettig en op de dag zelf was ook alles top geregeld. We vonden het wel jammer dat er binnen geen trouwfoto’s gemaakt mogen worden als je buiten trouwt.

Maar buiten zijn ook genoeg mooie plekken aanwezig. Er kan buiten gewoon gebruikt gemaakt worden van een microfoon en muziek. Ook was het geen enkel probleem dat wij een groot aantal gasten hadden. Kortom; trouwen bij Kasteel de Haar is echt een aanrader voor een sprookjeshuwelijk!

Coriene & Uzeir | mei 2016

Fijn contact
‘Op 25 september 2015 zijn wij getrouwd in de kapel op Kasteel de Haar. Wij hebben enorm van deze dag genoten! Het kasteel, de kapel en de tuin hebben er voor gezorgd dat het plaatje compleet was! Wij willen jullie bedanken voor het fijne contact en de goede zorgen in de aanloop naar de trouwdag als ook op de dag zelf’

Sanne & Dave | september 2015

Goede zorgen
‘Hierbij willen Willem en ik jullie nog hartelijk bedanken voor de enorm goede zorgen van de afgelopen maanden. Wij hebben op vrijdag 15-05-15 enorm genoten. En niet als enige: ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, kapel en catering. Dus deze complimenten zijn ook voor jullie. Wij wensen jullie veel plezier met het begeleiden van andere bruiloften!’

Floor & Willem | mei 2015

Zeer professioneel
‘Begin juli trouwden wij onder de grote Kastanjeboom bij Kasteel de Haar. Een prachtige buitenlocatie met het kasteel als fantastische ‘accessoire’ op de achtergrond. Vanaf het begin zijn wij zeer professioneel en hartelijk geholpen door het personeel van het kasteel. Alle benodigde faciliteiten (katheder, stoelen, geluidsinstallatie, bewegwijzering etc) wordt door hen geregeld en klaargezet, wij konden geheel naar eigen wens beslissen waar en hoe we dat wilden. En mocht het onverhoopt slecht weer worden, zijn er alternatieve binnenlocaties beschikbaar.

Naast de mooie locatie voor de ceremonie, biedt de Kasteeltuin veel verschillende en romantische plekken voor de fotoshoot. Wij vonden het erg prettig dat we met de andere organisatie op het terrein, Koetshuis de Haar, alle cateringzaken konden regelen. Het zijn dan wel twee aparte organisaties, maar de samenwerking verliep prima en daardoor is het mogelijk je bruiloft van begin tot eind op deze prachtige plek te vieren. Heel ontspannen. Echt een aanrader!’

Elgar & Rianne | juli 2015

Een perfecte dag
‘Wij zijn getrouwd onder de grote kastanjeboom met uitzicht op het prachtige kasteel. Na vele locaties te hebben bekeken, waren we meteen verliefd op deze prachtige plek. Dit bleek dan ook een heel goede keus te zijn geweest, waarbij alles op de dag perfect is verlopen. Van de voorbereiding en aankleding tot de zorg rondom de ceremonie en de bejegening, alles was tot in de puntjes goed geregeld.

Er werd ook actief meegedacht over het tot uitvoering brengen van creatieve ideeën, als ook over alternatieve scenario’s mocht het toch regenen. Er werd ook goed in de gaten gehouden of alles goed en op tijd verliep (inclusief het waarborgen van de privacy in een publieke omgeving). Het was dan ook geen probleem dat we met onze bruidsauto op het terrein konden en dat de ceremonie naar onze wensen kon worden aangekleed.

We hebben de communicatie met het Kasteel, en in het bijzonder met onze “wedding planner” Timothy, als zeer goed ervaren. Al met al had de dag niet beter kunnen verlopen. We hebben wij de dag zelfs als verrassend ontspannen en feestelijk ervaren en zijn hiervoor kasteel de Haar erg dankbaar’

Kyra & Alper | september 2015 | foto: Jasmine Wolf

Een prachtige dag
‘Wij hebben de verschillende trouwlocaties bekeken bij Kasteel de Haar. Alle locaties zijn prachtig, maar wij waren er meteen over uit dat wij buiten in de rozentuin wilde trouwen met het kasteel op de achtergrond. Wij trouwden in de zomer en alle bloemen stonden mooi in de bloei. Het was een prachtige dag. Mede dankzij het personeel van Kasteel de Haar hebben wij de mooiste dag van ons leven ervaren.

Alles was tot in de puntjes verzorgd, onze gasten werden verwelkomd, voor alle vragen konden de ceremoniemeesters bij Timothy terecht en hij zorgde ervoor dat alles stond in de opstelling zoals wij dat van te voren besproken hadden. Wij konden het invullen en aankleden zoals wij dat zelf wilde. We hebben fijne gesprekken vooraf gehad met Timothy en wij waren erg blij dat hij ook op de dag zelf aanwezig kon zijn. De gasten waren ook erg onder de inruk van de trouwlocatie, daar wordt nog steeds over gesproken. Bedankt voor alle goede zorgen’

Sushma & Steve | augustus 2015 | foto: Patrick Ouwerkerk

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons