Open Toptrouwlocatie Route

Op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie? Kom dan op zaterdag 26 januari naar Kasteel de Haar Utrecht.

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zaterdag 26 januari 2019 kun je op één dag meerdere trouw-en/of feestlocaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. Het is de ideale dag om op zoek te gaan naar jouw droomlocatie! Kom vrijblijvend bekijken hoe jullie mooiste dag er uit kan zien op Kasteel de Haar! Ons trouwteam staat tussen 11.00 en 16.00 uur voor jullie klaar.

‘Trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.  Daar waar jullie sprookje tot leven komt.’
Een baron en barones als bewoners, een burcht met torens en transen, een slotgracht, prachtige poorten en een beeldschone ophaalbrug, eeuwenoude muren rondom en een historie waar je ‘u’ tegen zegt. Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd.


Huwelijksceremonie
Willen jullie ook graag trouwen in het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan. Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties, denk hierbij aan de sfeervolle kapel, de kasteeltuinen en het exclusieve kasteel. Bij Kasteel de Haar kun je alleen de ceremonie laten plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om jullie hele dag bij ons door te brengen. De mooiste dag van je leven kun je compleet maken met een chique diner of een sprankelend feest.

Niet alleen de datum wanneer jullie trouwen, maar ook de plek waar het jawoord wordt gegeven is erg belangrijk. Het is dan ook goed om te weten dat jullie huwelijk voltrokken kan worden op diverse locaties:

Bruidsreportage
Een huwelijk is niet compleet zonder een stijlvolle bruidsreportage. En waar kan die nou mooier worden gemaakt dan op het landgoed van Kasteel de Haar? Het is daarom een uitgelezen mogelijkheid om een fotoreportage te maken in onze romantische tuinen; gedurende de hele dag mogen er foto’s worden gemaakt.

Proost, receptie, diner en feest
Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue bij het Tuynhuis of een uitbundige toost in de rozentuin? Of vier het groots met een vijfgangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis. Jullie wensen staan centraal.

Bereikbaarheid
Het kasteel is goed bereikbaar per auto en centraal gelegen in het land op een steenworp afstand van Utrecht, richting Amsterdam, met ruime parkeergelegenheid. Jullie huwelijksgasten kunnen gratis gebruiken maken van het parkeerterrein.

Contact & informatie
Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen en om betoverd te worden door de omgeving. Samen kunnen we alle wensen en mogelijkheden doorspreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen voor het aanvragen van extra informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak. Dit kan via het contactformulier.