Sponsors

Draag bij aan de culturele en maatschappelijke doelen van De Haar

Verbind u aan Kasteel de Haar; het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland en behorend tot de internationale top van historische buitenhuizen. De Haar toont de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten uit de internationale jetset leefden aan het begin van de 20ste eeuw en biedt een schat aan kunst- en cultuurhistorie. Kasteel de Haar staat in de top-20 van Nederlandse musea met het grootste aantal bezoekers en is een aantrekkelijke partner voor sponsoren.

Als sponsor ondersteunt u Kasteel de Haar en draagt u bij aan onze culturele en maatschappelijke doelen; het in stand houden en toegankelijk houden van kasteel, park en tuinen, aan onderzoek, aan educatie en aan het onderhoud en restaureren van de collectie.
U kunt op verschillende niveaus sponsor worden. Een sponsorschap verdient een plan op maat en wij gaan graag met u in gesprek over wat Kasteel de Haar voor uw bedrijf kan betekenen.

Voor meer informatie over het sponsoren van Stichting Kasteel de Haar of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Anetta de Jong, T: 030-6778528, E: a.de.jong@kasteeldehaar.nl.

Rabobank sponsort Stichting Kasteel de Haar sinds 2009.

Cultuur toegankelijk maken
Cultuur toegankelijk maken. Vanuit dit oogpunt is de samenwerking tussen Rabobank Utrecht en Kasteel de Haar ontstaan. In 2015 is deze samenwerkingsovereenkomst, die sinds 2009 van kracht is, verlengd t/m 2017. ‘Een samenwerking met zo´n grote partner als Rabobank Utrecht helpt ons bij het vergroten van onze naamsbekendheid´, aldus Anetta de Jong, directeur van Kasteel de Haar.

Ronald van Maldegem, directeur Particulieren Rabobank Utrecht, over de samenwerking: ‘Een aandeel in elkaar. Ons doel is het versterken van onze klanten en hun omgeving. We helpen particulieren en bedrijven hun dromen en ambities waar te maken. Daarnaast verbinden we ons aan culturele, maatschappelijke en sportieve partijen en projecten. Op die manier hebben we ook een aandeel in Leidsche Rijn, waar we samen met Kasteel de Haar cultuur toegankelijk maken voor een breed publiek. Wij nodigen u uit zelf te ervaren hoe bijzonder en indrukwekkend Kasteel de Haar is.’

Om (lokale) cultuur toegankelijk maken, hebben de inwoners van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern in 2015 en 2016 een gratis parkjaarkaart ontvangen namens Rabobank Utrecht en Kasteel de Haar. Zo kunnen zij, als buren van het kasteel, gratis een jaar lang onbeperkt genieten van het park en de stijltuinen. Kasteel de Haar hoopt in de toekomst te kunnen blijven samenwerken met Rabobank Utrecht om zoveel mogelijk mensen met cultuur in aanraking te laten komen.