• Wanneer 24 september 2017 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Hebben jullie trouwplannen, maar ontbreekt de trouwlocatie nog? Kom dan op zondag 24 september 2017 tussen 11.00 tot 16.00 uur naar Kasteel de Haar Utrecht. Wij verwelkomen alle aanstaande bruidsparen op deze dag tijdens de Open Trouwlocatie Dag. Jullie kunnen zonder afspraak en vrijblijvend langskomen voor meer informatie over de mogelijkheden voor een huwelijk op Kasteel de Haar.

Tijdens de Open Trouwlocatie Dag kunnen jullie alle trouwlocaties op De Haar bekijken, zowel binnen als buiten. Onze medewerkers staan uiteraard klaar om samen met jullie te kijken naar alle mogelijkheden voor een sprookjesachtig huwelijk op De Haar. Tijdens deze dag presenteren tevens een aantal partners hun aanbod.
Aansluitend worden jullie bij Koetshuis de Haar ontvangen en krijgen jullie daar alle informatie over jullie huwelijksdiner en/of -feest.

Speciale wedding deal tijdens Open Toptrouwlocatie Route!
Bij Kasteel de Haar laten wij jullie uitgebreid alle mogelijkheden zien voor jullie huwelijk en kunnen jullie alle weelde van Kasteel de Haar ervaren.
Willen jullie trouwen in de eeuwenoude en sfeervolle Kapel van Kasteel de Haar? Speciaal voor de Open Toptrouwlocatie Route biedt Kasteel de Haar een korting van € 750,- aan, waarbij jullie voor € 1.250,- kunnen trouwen in de Kapel. Maak na afloop van de Open Toptrouwlocatie Route binnen 14 dagen jullie reservering definitief om gebruik te maken van deze speciale wedding deal!

We helpen jullie graag om van jullie mooiste dag een origineel en onvergetelijk sprookjeshuwelijk te maken!

Graag tot ziens op zondag 24 september en geniet van alle weelde!