• Wanneer 05 februari 2017 (Europe/Amsterdam / UTC100)
  • Agenda-item aan agenda toevoegen iCal

Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan! Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar verwelkomen alle aanstaande bruidsparen op zondag 5 februari 2017 tussen 11.00 tot 17.00 tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Jullie kunnen zonder afspraak en vrijblijvend langskomen en alle trouwlocaties op Kasteel de Haar bekijken, zowel binnen als buiten. Onze medewerkers staan uiteraard klaar om samen met jullie te kijken naar alle mogelijkheden voor een sprookjesachtig huwelijk op het grootste kasteel van Nederland.

Een burcht met torens en transen, een slotgracht, prachtige poorten en een beeldschone ophaalbrug, eeuwenoude muren rondom en een historie waar je ‘u’ tegen zegt. Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd.

Speciale wedding deal voor aanstaande bruidsparen

Willen jullie trouwen in de eeuwenoude en sfeervolle Kapel van Kasteel de Haar? Speciaal voor de Open Toptrouwlocatie Route biedt Kasteel de Haar een korting van € 750,- aan, waarbij jullie voor € 1.250,- kunnen trouwen in de Kapel. Maak na afloop van de Open Toptrouwlocatie Route binnen 14 dagen jullie reservering definitief om gebruik te maken van deze speciale wedding deal!

Mogelijkheden Koetshuis de Haar

Nadat jullie geïnformeerd zijn over de mogelijkheden van de ceremonie, krijgen jullie bij Koetshuis de Haar alle informatie over de horecamogelijkheden op de dag van jullie ceremonie. Kies bijvoorbeeld voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park. Of vier het groots met een vijfgangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis.

Graag tot ziens op zondag 5 februari!