Voorjaarsvakantie ‘Trouwen voor één dag’

Heb jij altijd al willen trouwen met papa, mama, opa, oma of je beste vriendje of vriendinnetje? Kom dan trouwen voor één dag bij Kasteel de Haar.

18 februari 2017t/m 05 maart 2017

Kasteel de Haar organiseert in de voorjaarsvakantie van 18 februari t/m 5 maart 2017 de kinderactiviteit ‘Trouwen voor één dag’.

Weet jij welke bekende Nederlander getrouwd is bij Kasteel de Haar en in welke zalen je allemaal kunt trouwen? Tijdens het zelfstandig rondlopen door het kasteel krijg je een eigen trouwboekje mee en mag je zelf op pad om een aantal opdrachten uit te voeren. Heb jij alle opdrachten uitgevoerd? Dan kun je trouwen in de echte kapel, compleet met een bruidssluier, een hoge hoed en ringen. Met de liefde van je leven ervaar je een echte huwelijksceremonie. Een huwelijksceremonie waarbij je tegelijk met een aantal andere junior bruidsparen in het echt voor één dag wordt verbonden, de ringen worden uitgewisseld en het huwelijksboekje wordt getekend! Samen of met de hele familie ben je dan voor één dag onofficieel officieel ‘in het echt’ met elkaar verbonden. Om de feestelijke dag af te sluiten kun je op vertoon van je trouwboekje bij het koetshuis een trouwlekkernij ophalen.

 

 

Jaarlijks trouwen er veel mensen op Kasteel de Haar. De romantische kapel aan de voet van Kasteel de Haar is al jaren een prachtige en gewilde trouwlocatie. De sfeervolle kapel wordt gekenmerkt door elegante eenvoud. Alleen al de prachtige glas-in-loodramen en kleurige beschilderingen zorgen voor een heel bijzondere sfeer. Kortom, een prachtlocatie voor een heel bijzondere plechtigheid.

 

Tijdelijke openstelling kapel
Voor het eerst sinds de restauratie van De Haar aan het begin van deze eeuw, wordt de kapel tijdelijk opengesteld voor het publiek. De kapel was de afgelopen jaren alleen exclusief geopend voor huwelijken en speciale evenementen. De kapel is tijdelijk geopend van 1 februari t/m 23 april 2017. Vanwege de tijdelijke openstelling van de kapel is het mogelijk om tijdens de kinderactiviteit ‘Trouwen voor één dag’ onofficieel officieel te trouwen.

 

Kom in de voorjaarsvakantie verkleed in je mooiste jurk of trouwpak naar Kasteel de Haar en beleef een echt sprookjeshuwelijk! Wie droomt er nu niet van zo’n ‘echte’ trouwdag met je beste vriendje, vriendinnetje, papa, mama, opa, oma of gewoon met de hele familie?

 

Er is een beperkt aantal plaatsen per ceremonie beschikbaar, wij adviseren tijdig online een ticket aan te schaffen. Kijk in de online agenda naar de beschikbare tijden. De aangegeven tijd is de tijd van de ceremonie. Houd er rekening mee om 1 uur eerder aanwezig te zijn zodat je eerst alle opdrachten in het kasteel kunt uitvoeren.

 

TROUWEN VOOR ÉÉN DAG 18 FEBRUARI T/M 5 MAART
Volwassenen €18,50 (incl. kasteel, park en kapel)
Kinderen (4 t/m 12) €12,50 (incl. kasteel, park, kapel én opdrachtenboekje)
Kind < 4 jaar gratis
Museumkaart €2,50 toeslag

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons