Tickets worden twee maanden van te voren op de website vrijgegeven.* Heeft u een museumkaart? Dit kunt u aangeven in het reserveringsscherm. Let op: uw museumkaart is alleen geldig bij vertoon aan de kassa op de dag van uw bezoek. 

Bent u in het bezit van een kortingskaart? U kunt geen tickets online kopen, maar reserveren is wel mogelijk via informatie@kasteeldehaar.nl of via 030-6778515. U dient uw kortingskaart te tonen aan de kassa. Uw kortingskaart is niet geldig tijdens speciale activiteiten en evenementen (voor de Museumkaart kan er een extra toeslag gelden).

Per kortingskaart kunt u maximaal één ticket aanschaffen. Kasteel de Haar accepteert momenteel de volgende kortingspassen:
- CJP-Pas
- Holland Pass
- U-Pas
- Vereniging Rembrandt
- ICOM

Groepen
Bent u met een groep van meer dan 20 personen? U kunt een privérondleiding reserveren via het contactformulier, door te mailen naar informatie@kasteeldehaar.nl of door te bellen met onze receptie via 030-6778515.

* De tijd vermeld bij kasteelentree betreft de tijd van binnenkomst. Daarna kunt u zelfstandig rondlopen door het kasteel.