SINTERKLAAS LOGEERT OP DE HAAR

Nog maar eventjes wachten… en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland! En wat een mazzel: hij logeert een tijdje op Kasteel de Haar! De weken voor pakjesavond is het Sinterklaasteam erg druk bezig met het inpakken van de cadeautjes, het doornemen van de wensenlijstjes, het oefenen van liedjes… Tóch maken Sint en zijn Pieten graag even tijd en nodigen iedereen uit om op zondag 1 december naar Kasteel de Haar te komen.

Dat is (S)interessant

Groot nieuws! Sinterklaas heeft gevraagd of hij dit jaar tijdens zijn verblijf in Nederland op Kasteel de Haar mag blijven logeren. Dat is een wens die wij natúúrlijk accorderen! Maar nu komt het beste: Sint gaat elke dag de deur uit, maar op 1 december blijft hij bij Kasteel de Haar, naar verluidt. De Pieten staan nu al te dansen en te springen, omdat zij niet kunnen wachten om met jou Sinterklaasliedjes te zingen.

Ontmoet de Sint in de Balzaal

Loop de kasteelroute, laat je leiden door de Pieten en je gaat zeker genieten.
Laat de Pieten zien hoe goed je kunt dansen en zingen… maar heb je geen zin? Dan zullen zij je niet dwingen!
Tussen 11:00 en 15:00 uur ontvangt de Sint graag zijn kleine vrinden en zal zich daarbij in de Balzaal bevinden. Sinterklaas krijgt graag mooie kleurplaten en zal zijn antwoorden op jouw vragen niet weglaten. Bedenk dus voordat je komt goed welke vraag je de Sint wilt stellen en pssst… probeer het nog even niet door te vertellen…

Nadat je de Sint hebt ontmoet, loop je verder door het kasteel en laat je je verrassen door zoveel. Van Sint’s logeerkamer tot in de keuken; elke kamer is weer anders, dat is het leuke!
Wil jij graag een glimp opvangen van de beste Sint? Kom dan langs, ons lieve kind.


Op zondag 1 december tussen 11:00 en 15:00 uur is Sinterklaas te bezoeken in de Balzaal op de Beletage van het kasteel. Volg de normale kasteelroute naar de Balzaal, ontmoet de Sint en vervolg je route door de rest van het kasteel.

Prijzen Sinterklaasdag, inclusief kasteel-en parkentree

Volwassenen € 17,00
Kinderen 4 t/m 12 jaar €11,00
Kinderen < 4 jaar Gratis
Museumkaart/BGL VIP-Kaart Gratis