”Elk huwelijk is weer anders bij Kasteel de Haar”

Even voorstellen… Het Trouwteam bij Kasteel de Haar

Wij (Timothy, Sandra en Kim) zijn sinds 2015 het trouwteam van Kasteel de Haar en houden ons dagelijks bezig met het reilen en zeilen van alle huwelijken, ontvangsten en evenementen op Kasteel de Haar. 

De meest memorabele dag

Afgelopen jaar was een erg bijzonder jaar met meer dan 90 huwelijken. Elk huwelijk is weer anders en bijzonder, maar als we denken aan de meest memorabele dag in 2018, dan is het toch wel 18-08-18.
Op deze ó zo bijzondere datum mochten we wel 4 bruidsparen ontvangen en elke bruidspaar had zijn eigen wensen en specifieke ideeën. Gelukkig hebben we een park van 55 hectare groot, waardoor dit ook daadwerkelijk mogelijk gemaakt kan worden en alle bruidsparen hun eigen sprookjeshuwelijk kunnen beleven. Het ene bruidspaar wilde een exclusieve grote ceremonie met 200 gasten op de picknickweide helemaal in het wit en het andere bruidspaar wilde juiste een intieme kleine ceremonie in onze Kapel.

Het was een prachtige zonnige dag met zeer gelukkige bruidsparen en we hebben ons uiterste best gedaan om te zorgen dat alle sprookjes uit kwamen. Als klap op de vuurpijl hadden we deze dag ook nog een huwelijksaanzoek onder de romantische Oude Boom voor het Kasteel.

Genieten van al het geluk tijdens de ceromonies

Dit jaar hebben alweer 50 bruidsparen enthousiast toegezegd dat wij hun huwelijk mogen verzorgen. Daar kijken wij erg naar uit. Het eerste huwelijk zal in maart plaatsvinden. Vanaf dan mogen we bijna elke week genieten van al het geluk!
De meeste bruidsparen kiezen naast hun ceremonie voor een diner en feest bij Koetshuis de Haar, maar voor een aantal bruidsparen mogen we zelfs in het kasteel het diner verzorgen. Dat maakt het plaatje van een kasteelhuwelijk helemaal compleet.

We hebben ook al veel bruidsparen ontvangen die elkaar hebben leren kennen tijdens één van onze evenementen; zoals de Elf Fantasy Fair. Ook zijn er meerdere bruidsparen die tijdens één van onze evenementen ten huwelijk zijn gevraagd. Of bruidsparen waarvan zelfs de ouders ook op het Kasteel getrouwd zijn. Het is elke keer een eer om bruidsparen rond te leiden over het park en alle mogelijkheden te laten zien.

Ook trouwen bij Kasteel de Haar?

Elk bruidspaar heeft zijn eigen voorkeur qua ceremonielocatie in het park (er zijn maar liefst meer dan 5 verschillende locaties om uit te kiezen), maar wat bijna alle bruidsparen gemeen hebben, is dat ze gelijk betoverd zijn zodra ze Kasteel de Haar en de prachtige tuinen daaromheen zien. Door de vele mogelijkheden bij Kasteel de Haar zorgen wij als trouwteam er telkens weer voor dat elk huwelijk exclusief, uniek, sfeervol en romantisch is!

Klik hier voor meer informatie over trouwen bij Kasteel de Haar!