WELKOM BIJ KASTEEL DE HAAR thuis

Kasteel de Haar bij jou thuis geeft je een kijkje achter de schermen van het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Deze pagina zal steeds met nieuwe content aangevuld worden. Je treft hier introductievideo’s aan die je het achtergrondverhaal vertellen van de familie Van Zuylen van Nijevelt van de Haar, die ieder jaar in september in het kasteel verbleef. De video’s laten zien hoe het kasteel gebruikt werd voor het ontvangen van familie, vrienden, hooggeplaatste functionarissen en bekende personen met faam. Bekijk de prachtige drone beelden en zie het kasteel van boven. Door de 360 graden foto’s lijkt het zelfs alsof je in het kasteel staat! Kinderen hoeven zich thuis niet te vervelen met ons aanbod ‘voor kids’. Knutsel een echt kasteel of ga los met potlood en stift en voorzie ons kasteel van een ander kleurtje. Veel plezier bij het ontdekken van Kasteel de Haar!

DOWNLOAD ONZE APP

 Wilt u niets missen?
Download dan onze app. Ontdek de slaapkamergeheimen van de baron en barones, bekijk de leeskaarten rustig op uw gemak, doe de virtuele tour, audiotour of ontdek het kasteel met één van onze speurtochten.

Lichtje van De Haar

Het kasteel

Voor iedereen die wel een lichtje kan gebruiken! ♥️

Download het Lichtkasteel De Haar, print deze op A4, kleur Kasteel de Haar in, knip uit en snij met een stanleymes raampjes en deuren uit. Niet ‘m aan elkaar en schuif je kasteel over een glazen potje met daarin een waxinelichtje. Steek het lichtje aan en je bent klaar! Deel jouw mooiste Lichtkasteel op Facebook of Instagram, daar wordt iedereen blij van!

Download hier het Lichtkasteel de Haar

In de spotlight

In deze reeks video’s gaat floormanager Meghan op pad om de favoriete collectiestukken van vrijwilligers en medewerkers uit te lichten.

Objecten uit de Main Hall

In de spotlight – intro

Katrien vertelt

In deze serie video’s vertelt conservator Katrien over het kasteel en haar objecten. Anekdotes, geschiedenis en achtergrondverhalen; alles komt aan bod.

De Japanse draagkoets

Cuypers en het interieur

Kamer van de Barones

Het druivenschaartje

Documentaires over kasteel de haar

Kasteel de Haar in het nieuws en op tv.

Evert bij BinnensteBuiten TV

NU te zien! AVROTROS

 

RTV Utrecht Kasteel de Haar

Museum TV – KRO 

 

KAsteel de Haar voor Kids

Bouwplaat

Het kasteel

Kleurplaat

Het kasteel

Kasteel, park en tuinen
van boven

Drone beelden van het kasteel en het park

door OK Media Productions
door Droneflybennie

Kleurenexplosie bij Kasteel de Haar

De 4 jaargetijden van Kasteel de Haar

Unieke kijk op Kasteel de Haar in de winter

door Wiebe de Jager / Dronewatch

Op Kasteel de Haar

Rijtuigen Kasteel de Haar

Top of the bill textielkunst

door KRO Tros voor Binnenste Buiten TV

360 graden foto’s

Gemaakt door Wiebe de Jager / Dronewatch

Donatie

Hopelijk vind je onze content, die we speciaal voor jou hebben gemaakt leuk. Mocht je dat willen, kan je ons extra steunen. Natuurlijk door gewoon naar ons toe te komen, maar als dit niet kan of je wil op een andere manier een steentje bijdragen, overweeg dan eens om een donatie te doen. Dat kan nu heel eenvoudig met onderstaande QR code. 

Elke donatie, groot of klein, is welkom!