Foto- en filmopnames

Wilt u een fotoshoot of filmopname organiseren op Kasteel de Haar?

Dat kan buiten openingstijden van het kasteel! Het kasteel en het omliggende park lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor uw (commerciële) productie. Er gelden enige beperkende voorwaarden vanwege de kwetsbaarheid van het interieur en het toerisme, dat geen hinder mag ondervinden van de opnamen.

Het kasteel is 7 dagen per week geopend tussen 11 en 17 uur. Er kunnen binnen deze uren géén opnames  gemaakt worden in het kasteel. Buiten deze uren hanteren wij een tarief wat start bij € 2.500 per zaal (exclusief begeleidingskosten).
Het park is 7 dagen per week geopend tussen 9 en 17 uur. Er kunnen binnen deze openingstijden opnames gemaakt worden in het park. Voor opnames buiten in het park hanteren wij het tarief van € 2.500 (exclusief begeleidingskosten).

Het maken van (semi-) professionele fotoreportages en film- of televisieopnames is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kasteel de Haar.

Bij interesse kunt u contact opnemen met afdeling Locatieverhuur via het contactformulier en dan kan er een offerte op maat gemaakt worden. De hoogte van de tarieven hangt af van de duur en complexiteit van de opname.

Het maken van een drone-opname op het terrein is niet toegestaan in verband met de veiligheid van onze bezoeker en de instandhouding van het kasteel.

Kijk hier voor informatie over een bruidsreportage.

Raadpleeg ook onze uitgebreide bezoekersvoorwaarden.