Foto- en filmopnames

Wilt u een fotoshoot of filmopname organiseren op Kasteel de Haar?

Dat kan! Het kasteel en het omliggende park lenen zich uitstekend voor het maken van prachtige opnames voor uw (commerciële) productie. Er gelden enige beperkende voorwaarden vanwege de kwetsbaarheid van het interieur en het toerisme, dat geen hinder mag ondervinden van de opnamen. Naast een locatievergoeding worden er begeleidingskosten in rekening gebracht. De hoogte van beide tarieven hangt af van de duur en complexiteit van de opnamen.

Voor meer informatie over kosten kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing via het contactformulier. Een datum kan worden afgestemd op basis van beschikbaarheid. Buiten reguliere openingstijden van het kasteel geldt een hoger tarief.

U dient minstens drie weken voor de gewenste opnamedatum contact op te nemen met de afdeling Marketing. Het maken van (semi-) professionele fotoreportages en film- of televisieopnames is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kasteel de Haar. Ook is het niet toegestaan om zonder toestemming van de afdeling Marketing opnames te maken met drones op het terrein.

Voor informatie of aanvragen voor foto-en filmopnames voor een huwelijk kunt u contact opnemen met afdeling Trouwen via trouwen@kasteeldehaar.nl

Raadpleeg ook onze uitgebreide bezoekersvoorwaarden.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons