REVIEWS

Reviews

Dit zeggen bruidsparen over hun sprookjeshuwelijk bij Kasteel de Haar

Lieve medewerkers van Kasteel de Haar,

Vroeger toen ik een meisje van 6 jaar oud was en het kasteel zag bij de club van Sinterklaas wilde ik er al trouwen. 23 september 2021, 18 jaar later, zijn wij getrouwd bij jullie!

Het was het sprookje waar ik altijd van gedroomd heb, de voorbereidingen het meedenken en de uiteindelijke dag! Wij hebben samen genoten als bruidspaar en hebben onwijs veel reacties gekregen op de locatie maar ook op het eten. Verder waren onze gasten blij met hoe alles gegaan is met de regels rondom corona!

De fotos zijn onwijs mooi geworden en zie een van de foto’s hierboven.

Nogmaals onwijs bedankt voor de sprookjesachtige dag! En alles erom heen 🙂 blijf vooral doen wat jullie doen, want dan maken jullie nog veel bruidsparen heel blij met hun dag.

Liefs Sander en Sija

Sija en Sander | september 2021

Gevoelsmatig is Kasteel de Haar nu ook een beetje ‘ons kasteel’

Op 01-09-2021 zijn wij getrouwd in de kapel van Kasteel de Haar. Anderhalf jaar geleden zijn wij rustig aan begonnen met voorbereiden. We hebben (in Coronatijd) verschillende locaties bezocht. We kregen een privé rondleiding bij De Haar toen Nederland in lockdown zat. Heel fijn dat dit destijds mogelijk gemaakt werd. We waren meteen verliefd op het kasteel en de tuin. Toen we eenmaal gekozen hadden voor De Haar zijn we een aantal keer terug geweest voor de voorbereidingen. Dit was nooit een probleem en de medewerkers bij de kassa waren altijd op de hoogte.

Onze trouwdag zelf was Timothy aanwezig. Tijdens de fotoshoot in de prachtige tuin kwam hij een aantal keer langsfietsen. Hij bleef op de achtergrond, maar hield wel in de gaten of alles goed verliep. We hebben een vriend gevraagd of hij onze Babs-voor-een-dag wilde zijn en binnen de gemeente Utrecht, en dus ook Kasteel de Haar is dit mogelijk. Dit maakte de ceremonie heel persoonlijk

De receptie en het diner hielden wij in het Koetshuis. We vonden het heel fijn om alles op 1 locatie te hebben. Het Koetshuis dacht goed mee met onze wensen, en tijdens de receptie en het diner was er een hele ongedwongen en relaxte sfeer.

We kijken terug op een geweldige dag! Gevoelsmatig is Kasteel de Haar nu ook een beetje ‘ons kasteel’.

Ben en Sharon Reckers | september 2021

In het kasteel mogen trouwen gaf een extra dimensie aan ons bruiloft. Het maakte de ceremonie als een sprookje

In de voorbereiding werd iedereen geconfronteerd met Corona, waardoor het kunnen doorgaan van het huwelijk onzeker bleef. Toen eenmaal duidelijk werd dat het wel door kon gaan, is daar snel en besluitvaardig op gereageerd door Sandra en Timothy. Na het boeken bleek dat op onze trouwdag ook het Italië evenement plaatsvond (verschoven door Corona). Dit leek in eerste instantie een tegenvaller voor ons, maar Kasteel de Haar heeft hier een uitstekend (misschien wel beter) alternatief geboden door ons de gelegenheid te geven in de Main Hall te trouwen voordat het kasteel zou worden opengesteld voor publiek. 

Voorafgaand aan de bruiloft hebben we diverse keren de locatie bezocht en steeds zijn we hartelijk en open ontvangen.Tijdens het laatste bezoek op de trouwlocatie kwam Timothy met hele leuke suggesties om de ceremonie extra speciaal te maken. Op de dag zelf was alles netjes verzorgd en goed georganiseerd. Timothy en Sandra stonden voor ons klaar en dachten mee om de dag perfect te laten verlopen.

Henriët en Vincent | september 2020

Ons huwelijk werd voltrokken op 20-06-2020, net toen de eerste maatregelen rondom COVID-19 weer langzaam opgeheven werden. Er zaten veel dingen tegen, zelfs Gemeente Utrecht wilde eerst nog geen trouwambtenaar de deur uitsturen om ons huwelijk te voltrekken. Met behulp van Kasteel de Haar zijn we tegen dit besluit in conclaaf gegaan en hebben we als Brugman moeten praten om er toch ééntje onze kant op te laten komen. We mochten met een maximaal aantal van 30 gasten de trouwceremonie houden in de Romeinse Tuin. Destijds niet wat we helemaal voor ogen hadden, aangezien we 85 dag gasten moesten teleurstellen wegens COVID-19. Toch hebben wij op de één of andere manier deze mensen minder gemist, dan zij ons misten, haha!

We hebben een geweldig mooie dag gehad en zien er altijd met veel plezier op terug, de service, bereikbaarheid en samenwerking werden in die bizarre tijden erg gewaardeerd. Kasteel de Haar heeft voor ons een droom kunnen waarmaken, wanneer het echt heel moeilijk was om dit te doen in COVID-19 tijd, en toch hebben zij zich aan hun woord gehouden, namelijk het geven van een “sprookjeshuwelijk” en daarvoor zullen wij ze altijd dankbaar zijn.

Deidre & Kilian | 20 juni 2020 

We vonden het een dag om niet te vergeten!

Op 30 november zijn we getrouwd in de kapel bij Kasteel de Haar. Alles was super voor elkaar. De afstemming met Sandra en Timothy verliep heel soepel en konden altijd contact zoeken indien we nog vragen hadden. Vervolgens hebben we nog een heerlijk diner gehad in het kasteel, wat zag het er super uit! 

Bedankt voor het meedenken in de details en voor alle hulp.

Gijsbert en Liz | november 2019

Wie droomt er nu niet van om op een kasteel te trouwen?

Kasteel de Haar is een prachtige locatie waar onze ogen hebben uitgekeken. Alles vergeten en samen met familie en vrienden de dag beleven in een sprookjeskasteel. Het was een dag om nooit te vergeten.

Wat het extra speciaal maakte was dat wij op 15 Maart 2020 elkaar het ja-woord mochten geven. Dit was het begin van de corona-tijd en de dag dat de overheid uiteindelijk besloot een landelijke lockdown te starten. Op de dagen leidend naar deze dag en op de dag zelf hebben we veel praktische ondersteuning en morele steun gehad van het personeel, waarvoor nogmaals dank!

Daniël en Charelle | maart 2020

Fotograaf: Mandy Aileen Photography

Onze prachtige dag! 
Onze bruiloft bij Kasteel de Haar was fantastisch! We hadden onze ceremonie in de prachtige rozentuin en zowel wij als alle gasten vonden het een geweldige ceremonie. Ook het personeel van Kasteel de Haar was heel fijn. Ze waren erg aardig en bij onze bruiloft was er nog wat fout gegaan, maar nadat we dit hadden aangegeven was dit zeer snel en professioneel opgelost. Uiteindelijk was het dus een hele geslaagde dag bij Kasteel de Haar!

Robbert en Anastasia | september 2019

Fotograaf: Carmen Olijhoek Fotografiecarmen

Woensdag 26-06-2019 was het dan zo ver; onze trouwdag! 
Op één van de mooiste locaties in Nederland.

We waren een jaar daarvoor een dagje langs geweest op het kasteel, en zeiden tegen elkaar, “als het ooit zover is dan trouwen wij hier”.
Dat gebeurde ook, we hadden gekozen om te trouwen in de bibliotheek in het kasteel, een warme knusse uitstraling en perfect voor ons kleine gezelschap. Alles was tot in de puntjes geregeld door Sandra en Kim. We hebben goed contact gehad over hoe we het graag zouden willen vieren en met goed advies zijn we tot een mooi plaatje gekomen. We hebben genoten van de mooiste dag van ons leven het was werkelijk een sprookje. Onze gasten hebben het er nog over hoe mooi het kasteel wel niet was en gewoon een perfecte trouw locatie is. Onze dank is groot en we kijken met heel veel plezier terug op de samenwerking om deze dag tot een onvergetelijke dag te hebben gemaakt.

Jessica en Jeffrey Verhagen | juni 2019

Fotograaf: Siebe Baarda Fotografie Trouwreportages

Op dinsdag 12 juni 2018 was daar eindelijk onze grote dag!

De voorbereiding en het meedenken verliepen zo soepel en spontaan in samenwerking met het kasteel,  dat we gelijk wisten dat we de juiste keuze hadden gemaakt. De dag zelf ging zo snel voorbij, het leek wel een sprookje. En nu na de bruiloft is deze dag nog altijd een sprookje!! We hebben het helemaal op onze eigen manier gedaan. We hebben een bbq gehouden en zijn daarna met de fotografen terug gegaan naar het kasteel. De zon was er niet in volle sterkte, maar daardoor waren er wel schitterende luchten wat echt een nog groter sprookjes effect aan onze dag gaf (mede dankzij onze geweldige fotografen Siebe en Su)! We waren voor heel even echt de prins en prinses van het kasteel, dit bijzondere gevoel dragen wij met veel trots de rest van ons leven bij ons! Aan iedereen van het kasteel en koetshuis, heel erg bedankt voor deze sprookjesachtige dag!!

Marcel en Eveliene de Kort | juni 2018

Fantastisch sprookjesachtige locatie

Alles is mooi onderhouden. Prachtig kasteel en een super mooie Kapel! Wij zijn getrouwd in de Kapel en hebben onze trouwfoto’s in de tuinen laten maken. Mooie locatie om je trouwfoto’s te maken! Dit was allemaal fantastisch!

Lucinda & Michel | mei 2018

Fotograaf: Rachel Keijzer Fotografie

Onze mooiste dag

Ze zeggen wel eens dat een bruiloft één van de mooiste dagen van je leven kan zijn.
Voor ons is dat ook echt zo geweest en dat begon al met de voorbereidingen en bijhorende voorpret.

September 2017 hadden wij al kort na onze verloving een eerste gesprek met Sandra om de mogelijkheden voor een bruiloft bij Kasteel de Haar te bespreken. Wij kenden het al van de Winter Fair en hoefde niet lang na te denken over onze droom locatie. Verschillende mogelijkheden werden besproken en al snel hadden wij een datum geprikt; 5 mei 2018.

Vanaf dat moment heeft Sandra ons nog even bij de eerste voorbereidingen geholpen, in samenwerking met Het Koetshuis voor het horeca gedeelte. Na een paar maanden maakten wij kennis met Kim die ons op onze trouwdag zelf bij zou zijn. Zij had veel begrip en geduld voor onze behoefte aan een planning tot in de puntjes. Want ja, als we er voor gaan dan gaan we er ook goed voor en dat willen we maar één keer! Zij was heel toegankelijk, ook voor onze betrokkenen. Zij heeft ons bijgestaan op de dag zelf om er iets onvergetelijks van te maken en dat is gelukt! Hoe kan het ook anders op zo’n mooie locatie?!

Dit is een dag waar niet alleen wij, maar ook onze dierbaren, nog heel lang met enorm veel plezier aan terug kunnen denken.

Met grote dank aan alle betrokken personeelsleden van Kasteel de Haar!

Kirsten & Fabian | mei 2018

Prachtig kasteel met een heel mooi landgoed!

Heel goed onderhouden en in zeer mooie staat!

Carola & Dennis  | december 2017 

Het kasteel, de kapel, de tuin en het weer hebben ons sprookje compleet gemaakt op 23 september 2017

De keuze om te trouwen op Kasteel de Haar was voor ons snel gemaakt, ondanks de reisafstand. In het verleden veel geweest en altijd gedacht, mocht ik ooit trouwen, dan trouw ik hier! Als je er wandelt is het net een sprookje, laat staan als je er mag trouwen. We zijn in de Kapel getrouwd. Een intieme huwelijksvoltrekking met een Armeense priester. Erg bijzonder en vooral voor onze niet Armeense gasten. Na de ceremonie hebben we foto’s gemaakt met onze gasten. De beelden zijn schitterend, gelukkig hebben we een mooie trouwfilm en ontelbaar mooie momenten laten vastleggen op beeld.

Vooraf hebben we nauw contact gehad met Sandra, ze heeft met veel zorg en aandacht ervoor gezorgd dat onze wensen mogelijk werden gemaakt. Timothy was onze ceremoniemeester op de dag, met hem is veel bespreekbaar.
Hij was erg behulpzaam en had veel aandacht voor ons en onze gasten. Een fantastisch team!

Martin & Mary | september 2017

De Haar Castle is the perfect location for our wedding

We had a perfect wedding day in De Haar. It is like a real fairy tale. Our guests were all impressed by our arrangement. We appreciate the quality service from the whole team.

Qingnan & Guannan  | augustus 2017 

Fotograaf: Melinda Photography

Er wordt goed met je meegedacht; de planning die ze aanhouden is ruim.

Prachtige locatie, een ontzettend groot gebied. Zeer mooi kasteel met een aparte Kapel, die je kan bereiken met de auto. De mensen zijn erg gastvrij. We mochten vaker langskomen.

Ilse en Iwan  | juli 2017 

Het was een zeer geslaagde dag

We hadden een behoorlijke lijst met dieetwensen en daar is echt goed mee omgegaan. De jongeman die ons begeleidde op de dag zelf was erg betrokken en vriendelijk. Onze gasten vonden de locatie prachtig. Het weer werkte ook nog eens mee.

Kelly & Bryan  | juli 2017 

Het voelde echt als onze dag

Precies zoals we wilden en boven verwachting goed geregeld met zeer lekker eten! 1 locatie de gehele trouwdag is ideaal, en vanwege de vele locaties en mooi tuinen is het geen moment saai geweest voor onze gasten. Ceremonie in de rozentuin, taart bij het Tuynhuis, tijdens foto’s konden de gasten het kasteel bekijken en de avond was bij het Koetshuis de Haar.

Dasha & Roel | juli 2017

Fotograaf: Marina Kemp

Onze best day ever

Al in oktober 2015 hadden we een afspraak met Sandra om ons te oriënteren op een bruiloft bij het Kasteel. Uiteindelijk de enige locatie waar we zijn gaan kijken. Dit moest onze trouwlocatie zijn! De contacten met Sandra en Kim verliepen goed. Een paar weken voor de bruiloft zijn de laatste dingen door gaan nemen. We bespraken dingen waar we zelf niet bij stil hadden gestaan maar gelukkig zij wel. Kim liet mooie voorbeelden zien hoe de stoelen onder de boom geplaatst zouden kunnen worden waardoor we een goede keuze konden maken. Zaterdag 27 mei 2017 was het eindelijk zo ver! Vanaf het moment dat we het park in reden naar de oude kastanjeboom was het werkelijk een sprookje! Onze daggasten stonden langs het pad bij de boom op ons te wachten en gelukkig was er schaduw want het bleek een tropisch warme dag te worden. Wij zaten zo dat we zowel de gasten en de ambtenaar als het kasteel konden zien. Wat een uitzicht. Als bruidspaar hebben wij de aanwezigheid van personeel van het Kasteel helemaal gemist en dat is een compliment. Alles was goed geregeld. De samenwerking met het Koetshuis was perfect, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Heel erg bedankt voor de goede zorgen op onze best day ever!

Marc & Saskia | Mei 2017

 

De perfecte dag

Ondanks de slechte weervoorspelling hadden wij op onze bruiloft heel veel geluk gehad. Wij hadden het perfecte weer zoals wij gehoopt hadden. Een mooie ceremonie buiten in de romantische Rozentuin in het zonnetje.

Vanaf de eerste ontmoeting met Timothy en Sandra hadden wij al een goed gevoel over deze locatie.
De periode vooraf met de gesprekken heeft ons de tijd en de plezier gegeven om ernaar toe te leven. Naast de fijne sfeer van de locatie hebben Timothy en Sandra alle zorgen van onder andere de geluidsinstallatie en de extra aansluiting voor de piano uit handen genomen. Alles ging volgens de planning. Wij hebben vele positieve reacties gekregen van onze gasten over de mooie Rozentuin, de goede service en de lekkere hapjes bij het Koetshuis. Wij zijn enorm blij dat wij het besluit hebben genomen om onze dag bij Kasteel de Haar te vieren. Dankjewel voor de goede organisatie. Mede door jullie inzet en gastvrijheid hebben wij een onvergetelijke dag gehad om nooit meer te vergeten. Wij kijken met veel plezier terug op onze mooie trouwdag! Wij komen zeker nog een keer een hapje bij jullie eten om te genieten van het prachtige uitzicht op het kasteel en terugkijken naar de mooie herinneringen.

Wingkit & Winyi | Augustus 2016

Onze droom kwam uit!

Onwijs bedankt Sandra, Timothy en andere medewerkers van Kasteel de Haar voor het mogelijk maken van onze onvergetelijke trouwdag op 26 augustus 2016! Wij wisten eigenlijk meteen dat we onze grote dag bij Kasteel de Haar wilden doen. We hebben geen andere locaties bekeken. We waren hier al zo vaak langsgefietst en weggedroomd bij het idee. Onze droom is uitgekomen; onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Het begon al ’s ochtends met foto’s maken in de Kasteeltuin op zoveel mooie verschillende plekken. Het is fijn dat Kasteel de Haar exclusiviteit biedt, zodat je echt het enige bruidspaar bent op de grote dag. We hebben voor de ceremonie gekozen voor de intimiteit van de bibliotheek met mooie akoestiek voor het pianospel. Vervolgens heerlijk geborreld met high tea bij het Tuinhuys. Het was prachtig weer. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ging zoals we het hadden voor besproken. Voor het feest zijn we naar een andere locatie gegaan die beter paste bij de sfeer die we daarvoor voor ogen hadden.

Bart & Sonja | Augustus 2016 | foto: MooiBelicht Fotografie

Goed, professioneel en hartelijk

En dan ben je verloofd en was de keuze snel gemaakt; we willen trouwen in een kasteel. Dan zie je Kasteel de Haar, prachtige foto’s, maar ja de prijs…. Eerst durfden we niet langs te gaan, want kasteel de Haar, dat zal wel duur zijn. Maar de prijs viel ons echt reuze mee. Je kunt altijd bellen of mailen voor een prijsindicatie. We hebben ervoor gekozen om de ceremonie, fotoshoot, bruidstaart en receptie op kasteel de Haar te doen.

23 augustus 2016 was onze dag. We gingen trouwen in de Romeinse tuin. Het kasteel achter ons en de gasten konden we allemaal zien. Ik voelde me echt een prinses op een heus kasteel. Het is echt een droomlocatie en het lijkt wel een sprookje, het lijkt het niet alleen, het was het ook. Wat hebben wij een prachtige dag beleefd op Kasteel de Haar.

De communicatie met Timothy en Sandra was goed, professioneel en hartelijk. Je krijgt snel reactie en ze denken echt met je mee. Ze hebben het erg druk, maar dit merk je echt niet aan ze. Als je ze toevallig tegenkomt of een afspraak met ze hebt, nemen ze alle tijd voor je. Je wordt echt behandeld als mens en niet als nummertje. De communicatie was fijn en warm. Een week na de bruiloft kregen we van Kasteel de Haar een kaart met een leuk boekje, erg attent. Dat was echt de kers op de taart.

Al met al echt een topdag beleefd, een sprookje, ons sprookje. Ik zou het iedereen willen aanraden als je bij een kasteel wilt trouwen. Prachtige locatie en liefdevol personeel.

Matko & Bianca | Augustus 2016

This is my treasure

We had an amazing time at your castle, your castle and colleagues are so nice. My friends and my family were also happy. Thank you for your a lot of kindness! I think everything was fine on the wedding party, for which we thank you. This is my treasure and I’ll treasure this for the rest of my life. I love Castle de Haar ♡

Shohko Sato | Augustus 2016

Vrijdag 13 mei 2016, onze dag!

Wij zijn deze dag getrouwd in de bibliotheek op de prachtige locatie ‘Kasteel de Haar’.

Bij een open top trouw locatie route, zijn wij bij Kasteel de Haar gaan kijken. Allebei waren wij gelijk verkocht, wat is het hier toch mooi!!
Het contact met Sandra en Timothy was super, niks was hun teveel of te gek. De dag zelf werden wij enthousiast ontvangen en kwamen Sandra en Timothy ons persoonlijk feliciteren.
Alle zorg werd ons uit handen genomen.

Wij zijn fantastisch geholpen en begeleid deze dag, maar ook de tijd naar deze dag toe. Jullie hebben er mede voor gezorgd, dat deze dag voor ons een onvergetelijke dag is geworden. Ook hebben wij alleen maar enthousiaste en positieve reacties gehad van onze familie en vrienden.

Onwijs bedankt hiervoor!!

Robert & Mariska | mei 2016

Wat een plaatje!

Op 12 mei 2016 zijn wij getrouwd in de rozentuin van Kasteel de Haar. We hebben een fantastische dag gehad op een prachtige locatie met super mooi weer. Het was echt een sprookje! Bij de bezichtiging waren wij allebei meteen verliefd op deze locatie. Wat een plaatje! De communicatie vooraf was prettig en op de dag zelf was ook alles top geregeld. We vonden het wel jammer dat er binnen geen trouwfoto’s gemaakt mogen worden als je buiten trouwt.

Maar buiten zijn ook genoeg mooie plekken aanwezig. Er kan buiten gewoon gebruikt gemaakt worden van een microfoon en muziek. Ook was het geen enkel probleem dat wij een groot aantal gasten hadden. Kortom; trouwen bij Kasteel de Haar is echt een aanrader voor een sprookjeshuwelijk!

Coriene & Uzeir | mei 2016

Fijn contact

‘Op 25 september 2015 zijn wij getrouwd in de kapel op Kasteel de Haar. Wij hebben enorm van deze dag genoten! Het kasteel, de Kapel en de tuin hebben er voor gezorgd dat het plaatje compleet was! Wij willen jullie bedanken voor het fijne contact en de goede zorgen in de aanloop naar de trouwdag als ook op de dag zelf’

Sanne & Dave | september 2015

Een perfecte dag

‘Wij zijn getrouwd onder de grote kastanjeboom met uitzicht op het prachtige kasteel. Na vele locaties te hebben bekeken, waren we meteen verliefd op deze prachtige plek. Dit bleek dan ook een heel goede keus te zijn geweest, waarbij alles op de dag perfect is verlopen. Van de voorbereiding en aankleding tot de zorg rondom de ceremonie en de bejegening, alles was tot in de puntjes goed geregeld.

Er werd ook actief meegedacht over het tot uitvoering brengen van creatieve ideeën, als ook over alternatieve scenario’s mocht het toch regenen. Er werd ook goed in de gaten gehouden of alles goed en op tijd verliep (inclusief het waarborgen van de privacy in een publieke omgeving). Het was dan ook geen probleem dat we met onze bruidsauto op het terrein konden en dat de ceremonie naar onze wensen kon worden aangekleed.

We hebben de communicatie met het Kasteel, en in het bijzonder met onze “wedding planner” Timothy, als zeer goed ervaren. Al met al had de dag niet beter kunnen verlopen. We hebben wij de dag zelfs als verrassend ontspannen en feestelijk ervaren en zijn hiervoor kasteel de Haar erg dankbaar’

Kyra & Alper | september 2015 | foto: Jasmine Wolf

Een prachtige dag

‘Wij hebben de verschillende trouwlocaties bekeken bij Kasteel de Haar. Alle locaties zijn prachtig, maar wij waren er meteen over uit dat wij buiten in de rozentuin wilde trouwen met het kasteel op de achtergrond. Wij trouwden in de zomer en alle bloemen stonden mooi in de bloei. Het was een prachtige dag. Mede dankzij het personeel van Kasteel de Haar hebben wij de mooiste dag van ons leven ervaren.

Alles was tot in de puntjes verzorgd, onze gasten werden verwelkomd, voor alle vragen konden de ceremoniemeesters bij Timothy terecht en hij zorgde ervoor dat alles stond in de opstelling zoals wij dat van te voren besproken hadden. Wij konden het invullen en aankleden zoals wij dat zelf wilde. We hebben fijne gesprekken vooraf gehad met Timothy en wij waren erg blij dat hij ook op de dag zelf aanwezig kon zijn. De gasten waren ook erg onder de inruk van de trouwlocatie, daar wordt nog steeds over gesproken. Bedankt voor alle goede zorgen’

Sushma & Steve | augustus 2015 | foto: Patrick Ouwerkerk

Zeer professioneel

‘Begin juli trouwden wij onder de grote Kastanjeboom bij Kasteel de Haar. Een prachtige buitenlocatie met het kasteel als fantastische ‘accessoire’ op de achtergrond. Vanaf het begin zijn wij zeer professioneel en hartelijk geholpen door het personeel van het kasteel. Alle benodigde faciliteiten (katheder, stoelen, geluidsinstallatie, bewegwijzering etc) wordt door hen geregeld en klaargezet, wij konden geheel naar eigen wens beslissen waar en hoe we dat wilden. En mocht het onverhoopt slecht weer worden, zijn er alternatieve binnenlocaties beschikbaar.

Naast de mooie locatie voor de ceremonie, biedt de Kasteeltuin veel verschillende en romantische plekken voor de fotoshoot. Wij vonden het erg prettig dat we met de andere organisatie op het terrein, Koetshuis de Haar, alle cateringzaken konden regelen. Het zijn dan wel twee aparte organisaties, maar de samenwerking verliep prima en daardoor is het mogelijk je bruiloft van begin tot eind op deze prachtige plek te vieren. Heel ontspannen. Echt een aanrader!’

Elgar & Rianne | juli 2015

Goede zorgen

‘Hierbij willen Willem en ik jullie nog hartelijk bedanken voor de enorm goede zorgen van de afgelopen maanden. Wij hebben op vrijdag 15-05-15 enorm genoten. En niet als enige: ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, Kapel en catering. Dus deze complimenten zijn ook voor jullie. Wij wensen jullie veel plezier met het begeleiden van andere bruiloften!’

Floor & Willem | mei 2015