Koetshuis de Haar

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het Koetshuis tot nader order gesloten. Het Tuynhuis in het kasteelpark is van maandag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 16:00 uur, alleen voor afhalen. 

Gastvrij en stijlvol: net als vroeger

Gastvrij, royaal, verzorgd en stijlvol: dat zijn de kernwoorden die het vroegere leven op het kasteel typeren. In het Museumcafé van Koetshuis de Haar blazen we de tijden van weleer nieuw leven in. De portretten van grote sterren als Brigitte Bardot, Roger Moore en Maria Callas sieren onze muren. Want zij vierden feest op De Haar. Ze werden in de watten gelegd door levensgenieter baron Thierry en zijn echtgenote Gabriëlle, gastvrouw tot in de perfectie. De precisie van de barones en het plezier van de baron inspireren ons nog iedere dag om de bezoekers van Kasteel de Haar op een gastvrije manier te ontvangen.

 

Voor alle gelegenheden

Koetshuis de Haar biedt meer. De zalen en ruimtes rond het Stalplein en in het kasteelpark vormen de perfecte plek voor uw zakelijke evenement of bruiloft. Maar ook voor een verjaardag, receptie of vergadering bent u van harte welkom. Wilt u een barbecue, buffet, meergangendiner of feestavond? Koetshuis de Haar biedt ruimte aan gezelschappen tot 300 personen en verzorgt het graag voor u.