Koetshuis de Haar

Koetshuis de Haar ligt op het Stalplein voor de entree van het kasteelpark. De andere locatie, het Tuynhuis, bevindt zich midden in het kasteelpark. Elke dag is één van deze horecagelegenheden geopend voor bezoekers aan het park of het kasteel. Sfeervolle locaties om te genieten van een heerlijk drankje, of voor uw feestavond, evenement of diner!

Gastvrij en stijlvol: net als vroeger

Gastvrij, royaal, verzorgd en stijlvol: dat zijn de kernwoorden die het vroegere leven op het kasteel weergeven. Bij Koetshuis de Haar laten we deze tijden herleven, in een eigentijds jasje. Sterren als Brigitte Bardot, Roger Moore en Maria Callas vierden feest op het landgoed. Zij werden ontvangen door levensgenieter Baron Thierry en zijn echtgenote Gabriëlle, gastvrouw tot in de perfectie. De precisie van Gabriëlle en het plezier van Thierry zijn de inspiratiebronnen van deze horecalocaties.

Voor alle gelegenheden

De zalen en ruimtes op het Stalplein en het Tuynhuis in het kasteelpark zijn de perfecte plek voor een zakelijk evenement of een bruiloft. Maar ook voor een verjaardag of receptie bent u van harte welkom. Gaat het om een barbecue, diner of feestavond? Koetshuis de Haar biedt ruimte voor gezelschappen tot 300 personen.

Koffie, lunch, high tea of borrel

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur kunt u iets eten of drinken bij ons in het park. Heeft u zin in koffie met taart? Dat kan! Daarnaast kunt u bij Koetshuis de Haar terecht voor een lunch, high tea of een borrel. Ervaar het kasteelleven en kom langs!