Eten & drinken

Koetshuis de Haar & HET TUYNHUIS

Het Museumcafé van Koetshuis de Haar ligt aan het Stalplein voor de entree naar het kasteelpark. Dagelijks kunnen bezoekers van het park of kasteel hier – of in het Tuynhuis in het park – terecht voor koffie, lunch en borrel.

 

Gastvrij en stijlvol: net als vroeger

Gastvrij, royaal, verzorgd en stijlvol: dat zijn de kernwoorden die het vroegere leven op het kasteel typeren. In het Museumcafé van Koetshuis de Haar blazen we de tijden van weleer nieuw leven in. De portretten van grote sterren als Brigitte Bardot, Roger Moore en Maria Callas sieren onze muren. Want zij vierden feest op De Haar. Ze werden in de watten gelegd door levensgenieter baron Thierry en zijn echtgenote Gabriëlle, gastvrouw tot in de perfectie. De precisie van de barones en het plezier van de baron inspireren ons nog iedere dag om de bezoekers van Kasteel de Haar op een gastvrije manier te ontvangen. 

Koffie, lunch of borrel

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur kunt u iets eten of drinken in ons Museumcafé of Tuynhuis. Heeft u zin in koffie met taart? Rond lunchtijd trek in een broodje? Of wilt u de dag afsluiten met een borrel? Dat kan allemaal! Ervaar het kasteelleven en kom langs. Kijk voor de actuele openingstijden in de tabel hieronder, tijden verschillen per week.

Voor alle gelegenheden

Koetshuis de Haar biedt meer. De zalen en ruimtes rond het Stalplein en in het kasteelpark vormen de perfecte plek voor uw zakelijke evenement of bruiloft. Maar ook voor een verjaardag, receptie of vergadering bent u van harte welkom. Wilt u een barbecue, buffet, meergangendiner of feestavond? Koetshuis de Haar biedt ruimte aan gezelschappen tot 300 personen en verzorgt het graag voor u.

Bekijk hier de menukaart van het Koetshuis.

Bekijk hier de menukaart van het Tuynhuis.