Trouwen bij Kasteel de Haar

Sfeervol – Luxueus – Romantisch – Uniek

Willen jullie een unieke locatie voor jullie huwelijk?
In Haarzuilens, dichtbij Utrecht, ligt verscholen tussen bomen een prachtig kasteel met een verleden.
Hier wordt al eeuwen gekust, gelachen, gedanst en de liefde gevierd.

Kasteel de Haar is het meest luxueuze kasteel van Nederland en biedt een verscheidenheid aan unieke plekken die jullie dag een extra bijzondere sfeer geeft; de Rozentuin, prachtige poorten, het romantische bruggetje en een historie waar je ‘u’ tegen zegt. Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Bovendien ligt Kasteel de Haar centraal in Nederland, op een steenworp afstand van Utrecht.

Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen in de week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties. Naast de ceremonie bieden het kasteel en het Koetshuis de mogelijkheid voor een stijlvol en chique diner of een sprankelend feest. Ook de bruidsreportage laat je uiteraard geheel in stijl maken, in of rondom het kasteel. Exclusief voorbehouden aan bruidsparen die trouwen bij Kasteel de Haar.

Trouwlocaties

Niet alleen jullie trouwdatum, maar bovenal de trouwlocatie is erg belangrijk. Willen jullie een intieme ceremonie in de bibliotheek van het kasteel? Of is de exclusieve kapel met zijn prachtige lichtinval door de gebrandschilderde ramen de locatie voor jullie jawoord? Om de keuze nog moeilijker te maken zijn de buitenlocaties, zoals de Rozentuin en de Oude boom ook adembenemend.

Weddingdeals

Kasteel de Haar biedt jullie het hele jaar door het voordelige Best Wedding Deal pakket aan.

Ja, ik wil!

Willen jullie een offerte voor jullie bruiloft? Of willen jullie net iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jullie maken we een programma dat precies past bij jullie wensen.

Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen en om betoverd te worden door de omgeving. Samen kunnen we alle wensen en mogelijkheden doorspreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen met het trouwteam voor het aanvragen van extra informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak. Zij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 030-6778741 of per contactformulier.

Bekijk onze trouwbrochure voor meer informatie en actuele prijzen.

Reviews

Ervaringen van zij die jullie voorgingen

Het trouwteam van Kasteel de Haar:
Timothy van Veen, Sandra Froma-Bouw, Sophie van Veen & Xiaoke de Veen.