Trouwen op Kasteel de Haar

Trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Daar waar jullie sprookje tot leven komt.

Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan! Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd.Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties. Het is ook mogelijk om de gehele dag bij ons door te brengen. Niet alleen de datum wanneer jullie trouwen, maar ook de plek waar het jawoord wordt gegeven is erg belangrijk. Het is dan ook goed om te weten dat jullie huwelijk voltrokken kan worden op diverse locaties.

De Kapel

De eeuwenoude, sfeervolle Kapel – aan de voet van het kasteel – wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud. De glas-in-loodramen, de middeleeuwse heiligenbeelden en de kleurige beschilderingen zorgen voor een heel bijzondere sfeer. In de  Kapel kunnen 130 gasten plaatsnemen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, van sfeervolle verlichting  tot  aan klassiek en passend meubilair.

BUITENHUWELIJKEN

Hoe romantisch willen jullie het hebben? Trouwen in één van de mooiste kasteeltuinen van ons land! Het kan bij Kasteel de Haar en wel van begin mei tot en met eind augustus. Voor het  geven van het jawoord hebben we een aantal speciale locaties geselecteerd,  zoals  de sfeervolle oude boom of de romantische Rozentuin. Bij slecht weer bieden wij een alternatieve ceremonielocatie aan.

HET KASTEEL

Binnen de kasteelmuren is het een exclusieve belevenis op zich om elkaar het jawoord te geven. Onze prachtige intieme Bibliotheek biedt de mogelijkheid om met 40 personen te genieten van een onvergetelijke huwelijksceremonie. Hebben jullie je hart verloren aan een andere ruimte in het kasteel zoals de fabelachtige Balzaal of de imposante Main Hall? Geef het aan en wij bekijken de mogelijkheden.

SPECIALE DEALS

Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar hebben twee speciale programma’s voor jullie uitgewerkt. Bekijk hier de uitgewerkte programma’s:
Best Wedding deal
Winter Wedding deal

BRUIDSREPORTAGE

Een huwelijk is niet compleet zonder een stijlvolle bruidsreportage. En waar kan die nou mooier worden gemaakt dan op het landgoed van Kasteel de Haar? Het is daarom een uitgelezen mogelijkheid om een bruidsreportage te maken in onze romantische tuinen.

Toost, receptie, diner en feest

Hoe gaat jullie dag er – buiten de ceremonie bij Kasteel de Haar – verder uitzien? Ook bij Koetshuis de Haar staan jullie wensen centraal. Hier kunnen jullie terecht voor onder andere een toost, receptie, high tea, barbecue of een feestelijk diner. Of wat te denken van een spetterend feest in het Koetshuis? Zo kan jullie gehele huwelijksdag plaatsvinden op één locatie. De medewerkers van Koetshuis de Haar helpen jullie graag!
Koetshuis de Haar.

Bereikbaarheid

Het kasteel is goed bereikbaar per auto en centraal gelegen in het land op een steenworp afstand van Utrecht, richting Amsterdam, met ruime parkeergelegenheid. Jullie huwelijksgasten kunnen gratis gebruiken maken van het parkeerterrein.

Contact & informatie

Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen en om betoverd te worden door de omgeving. Samen kunnen we alle wensen en mogelijkheden doorspreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen met Sandra Bouw voor het aanvragen van extra informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 030-6778529 of via het contactformulier.

 

Het trouwteam van Kasteel de Haar: Timothy van Veen, Sandra Bouw & Kim Klopper

Bekijk onze trouwbrochure voor meer informatie

 

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in: