Trouwen op Kasteel de Haar

Een sprookjeshuwelijk op Kasteel de Haar. Daar waar jullie sprookje tot leven komt

Willen jullie graag trouwen in of rondom het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan! Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd.

Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties. Het is ook mogelijk om de gehele dag bij ons door te brengen. Niet alleen de datum wanneer jullie trouwen, maar ook de plek waar het jawoord wordt gegeven is erg belangrijk. Het is dan ook goed om te weten dat jullie huwelijk voltrokken kan worden op diverse locaties:

De kapel
De eeuwenoude, sfeervolle kapel – aan de voet van het kasteel – wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud.

Buitenhuwelijken
Hoe romantisch willen jullie het hebben? Trouwen in één van de mooiste kasteeltuinen van ons land!

Het kasteel
Binnen de kasteelmuren is het een exclusieve belevenis op zich om elkaar het jawoord te geven.

Speciale deals
Kasteel de Haar en Koetshuis de Haar hebben twee speciale programma’s voor jullie uitgewerkt. Bekijk hier de uitgewerkte programma’s:
Best Wedding deal
Winter Wedding deal

REVIEWS

“Wij hebben enorm genoten, en niet als enige; ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, kapel en catering!”

– Floor & Willem –

Lees alle reviews

Proost, receptie, diner en feest
Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park? Of voor een high tea? Liever een ongedwongen barbecue bij het Tuynhuis of een uitbundige toost in de rozentuin? Of vier het groots met een vijfgangendiner in de Grote Laverie en een spetterend feest in het Koetshuis. Jullie wensen staan centraal. Wij verwijzen jullie graag door naar onze horecapartner Koetshuis de Haar.

Bereikbaarheid
Het kasteel is goed bereikbaar per auto en centraal gelegen in het land op een steenworp afstand van Utrecht, richting Amsterdam, met ruime parkeergelegenheid. Jullie huwelijksgasten kunnen gratis gebruiken maken van het parkeerterrein.

Contact & informatie
Jullie zijn van harte welkom om onze locatie te komen bezichtigen en om betoverd te worden door de omgeving. Samen kunnen we alle wensen en mogelijkheden doorspreken. Jullie kunnen vrijblijvend contact opnemen met Sandra Bouw voor het aanvragen van extra informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak. Zij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 030-6778529 of via het contactformulier.

Bekijk de tarieven

Impressie van ‘jullie mooiste dag bij Kasteel de Haar’
Bekijk en download onze brochure voor meer informatie.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor de nieuwsbrief en vul hieronder uw e-mailadres in:

Adres en contact

Show Buttons
Hide Buttons