Bezoek Kasteel de Haar
tijdens de Open Toptrouwlocatie route

 

De Open Toptrouwlocatie Route is dé open dag om jullie droomlocatie te vinden. Samen met meer dan 250 andere trouwlocaties doet Kasteel de Haar mee met de route op 1 februari 2020. 

Zoeken jullie een romantische en unieke plek, met volop mogelijkheden voor jullie persoonlijke wensen? Kom dan langs bij Kasteel de Haar en laat je betoveren door de prachtige tuinen en het sprookjesachtige kasteel. 

We zullen de te boeken trouwlocaties inrichten, waaronder ook onze buitenlocaties als het weer het toelaat! Zo krijgen jullie een volledig beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien. 

Kom vrijblijvend bekijken hoe jullie mooiste dag er uit kan zien op Kasteel de Haar! Ons trouwteam staat tussen 11.00 en 16.00 uur voor jullie klaar. Willen jullie nu al meer informatie over trouwen bij Kasteel de Haar, klik dan hier.

Wedding Deal

Willen jullie trouwen in de eeuwenoude en sfeervolle Kapel van Kasteel de Haar?

Speciaal voor de Open Toptrouwlocatie Route biedt Kasteel de Haar een korting van € 550,- aan, waarbij jullie voor € 1.450,- kunnen trouwen in de Kapel.

Maak na afloop van de Open Toptrouwlocatie Route binnen 14 dagen jullie reservering definitief om gebruik te maken van deze speciale wedding deal!