Deze zomervakantie is Kasteel de Haar extra lang geopend!

 

Van 18 juli t/m 30 augustus, tijdens de zomervakantie, worden de openingstijden van Kasteel de Haar uitgebreid. Zo kunnen nog meer bezoekers genieten van het kasteel, tuinen en het omliggende park.

Normaal gesproken is het kasteel van maandag t/m zondag geopend van 11:00-17:00 uur. Om ruimte te bieden aan een groter aantal bezoekers gedurende de zomervakantie, is het kasteel de hele zomervakantie (18 juli t/m 30 augustus) een uur eerder geopend, van 10:00-17:00 uur.


Online reserveren

Per dag is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Voor bezoekers die een ticket hebben voor het kasteel, betekent dit dat zij in alle rust en met 1,5 meter ruimte kunnen genieten van alle verhalen en weelde die Kasteel de Haar te bieden heeft. Daarnaast hebben zij door vooraf te reserveren gegarandeerd plek.

Koop hier je ticket online, zodat je zeker bent van een plek en voorkom teleurstelling aan de kassa!