De ultieme meisjesdroom

De perfecte trouwjurk; je moet er niet teveel over nadenken, je moet het voelen… Die extra klik die nodig is naast het feit dat een jurk alleen maar heel mooi is. Het enige wat je je moet afvragen: past deze jurk bij de persoon die ik ben? Voel ik me er mooi en prettig in? Door een afspraak te maken bij een trouwwinkel en verschillende jurken te passen, kom je hierachter! Trouwwinkel New Styling Bruidsmode uit Hilversum geeft tips voor het kiezen van jouw droomjurk.

 

Say yes to the dress

Hoe lang van tevoren een bruid haar jurk komt uitzoeken, is heel erg verschillend. De ene bruid komt een jaar van tevoren, terwijl de andere het in een maand moet regelen. Wel rekenen we circa vier tot vijf maanden aan levertijd voor de meeste trouwjurken. En dan moet hij ook nog op maat gemaakt worden. Meestal beginnen we daar zo’n drie maanden vóór de trouwdatum mee. Je zou dus kunnen zeggen dat je ongeveer acht maanden voordat je gaat trouwen de jurk bestelt, als je 100% keus wilt hebben. Mocht je al op korte termijn gaan trouwen, dan zijn er ook nog genoeg mogelijkheden. De keuzemogelijkheden zijn iets minder uitgebreid, maar gelukkig hebben leveranciers tegenwoordig steeds meer op voorraad hangen.”

 Tips:

• Voordat je naar de trouwwinkel gaat, oriënteer je je alvast op Pinterest. Zo kun je tijdens je bezoek aangeven wat je wel en niet mooi vindt.
• Neem niet teveel mensen mee naar de trouwwinkel. Hoe meer mensen, hoe meer meningen!
• Pas geen jurken die boven je budget vallen, dan kun je alleen maar teleurgesteld worden.
• Vertel de stylist hoe jullie trouwdag eruit gaat zien, zodat zij hiermee rekening houden bij de selectie van de jurken. Hetzelfde geldt voor speciale accessoires of sieraden.
• Luister naar de tips van de verkoopster: zij werkt er niet voor niets!

Bijzondere momenten

“In de zeventien jaar dat we dit geweldige werk doen, hebben we al veel mooie momenten meegemaakt. Bijvoorbeeld een bruid die het feest van de liefde gaat vieren omdat ze terminaal is. Het moment dat ze dé jurk aandoet, is magisch. Je ziet het gebeuren… dat ze voelt dat deze trouwjurk haar belangrijkste dag compleet gaat maken. Eigenlijk geldt dit voor alle bruiden die hun droomjurk vinden, dus het blijft steeds weer bijzonder.”

Trends 2020/2021:

Off-shoulder jurken, eenvoudige jurken met lange (afneembare) mouwen, jurken met een zijsplit of een diepe V-hals, Bohemian chic jurken, gladde stoffen, mikado stof, kant verwerkt in prachtige bohemian jurken of juist in die echte prinsessenjurk.


New Styling Bruidsmode wordt gerund door Rian en Jannie van de Visch; zussen en getrouwd met hun werk. Jannie kent alle trends omtrent bruidsmode en Rian is een coupeuse met magische vaardigheden. Samen zorgen ze voor een bruidsjurk, die echt bij je past. Waarin je je prettig voelt, zodat je straalt op de grote dag. Dat is wat ze doen met liefde, passie en heel veel plezier.

Spreekt de stijl van New Styling Bruidsmode je aan en wil je graag meer weten? Ga dan naar hun website.