Woensdag 19 mei heropening park en tuinen
Kasteel de Haar

Bezoekers hartelijk welkom 

Goed nieuws; woensdag 19 mei zijn de tuinen en het park van Kasteel de Haar na een periode van 5 maanden weer geopend voor bezoekers. Bezoekers zijn welkom om een frisse neus te halen en te genieten van de prachtige natuur en het indrukwekkende aanzicht van het kasteel. Deze opening is nog feestelijker vanwege het planten van de éénjarigen planten door het tuinteam van Kasteel de Haar. Deze zorgen ervoor dat het Grote Cour en de Romeinse Tuin straks prachtig in bloei te bewonderen zijn.  De ticketverkoop start op dinsdag 18 mei. 

 

Heropening tuinen en park

Met het heropenen van de tuinen en het park krijgen bezoekers de mogelijkheid om op een veilige manier te genieten van de buitenlucht en de natuur; die rond deze tijd op zijn mooist is. Toegang is alleen mogelijk met een online gereserveerd ticket. Om de bezoekersstromen zo goed mogelijk te sturen en in te staan voor de veiligheid van elke bezoeker werken we met tijdslots. Als je eenmaal binnen bent mag je zo lang in het park en de tuinen blijven als je wilt. 

Rondom het kasteel liggen het park en de tuinen. Het park is ruim 55 hectare groot. Lanen en slingerende paden doorkruisen het park en de tuinen op verschillende manieren, zodat er verschillende wandelroutes zijn. In het park is genoeg ruimte om te genieten van een besloten uitje. Tijdens een wandeling zijn het doolhof, grote hertenkamp, de romantische overdekte brug en picknickweide bij de vijver aantrekkelijke bestemmingen.

Haal nog meer uit een parkbezoek en download de gratis Kasteel de Haar app via Google Play of iOS!