Kasteel de Haar viert heropening kasteelpoorten op 5 juni 

Zaterdag 5 juni opent Kasteel de Haar de kasteelpoorten na een sluiting van ruim een half jaar. De ticketverkoop start een week eerder op zaterdag 29 mei. Om dit te vieren wordt er de hele maand juni getrakteerd. Bezoekers ontvangen een uniek geïllustreerd boekje dat zorgt voor nóg meer verwondering tijdens een kasteelbezoek.  

Om te vieren dat de kasteelpoorten heropenen wordt er uitgepakt. Bezoekers ontvangen de gehele maand juni tijdens een kasteelbezoek het boekje ‘Etiennes Droom’ gratis. In dit prachtig geïllustreerde boekje vertelt baron Etienne op ludieke wijze over zijn droom: het laten herbouwen van zijn familiedomein ‘Kasteel de Haar’.

Online Reserveren 

Koop nu alvast een ticket en reserveer een tijdslot voor zaterdag 5 juni